• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.08.2020

07:00 >> 08:40

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. AVGUST: STRELČEVI će se zaljubiti u prijatelja, a BIKOVI lako mogu napredovati na poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. AVGUST: STRELČEVI će se zaljubiti u prijatelja, a BIKOVI lako mogu napredovati na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Napravićete promene, ali ne drastične već one koje su potrebne da biste bili zadovoljniji. POSAO: Ući ćete u partnerski posao ili će vam partner pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti uzbudljiv, ali moguće i nestabilan. Nova poznanstva i više prilika za ljubav. POSAO: Sreća u ovoj sferi, lako možete napredovati. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete privlačni i komunikativni. Imaćete baš onakve prilike za ljubav kakve priželjkujete. POSAO: Moguće je da ćete se posvetiti kreativnom radu. ZDRAVLJE: Kijavica.

RAK
LJUBAV: Doživećete izvestan napredak u ovoj sferi. Imaćete posredan kontakt sa nekim ko će vas zaintrigirati. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Kostobolja.

Foto: Pixabay

LAV
LJUBAV: Bićete strastveni i aktivni. Možete naći ljubav na nekom sportskom događaju. POSAO: Vaša preduzimljivost i radni elan će vam omogućiti napredak u poslu. ZDRAVLJE: Odlično.

DEVICA
LJUBAV: Bićete zavodljivi u komunikaciji, što može doneti izvestan napredak. POSAO: Danas možete napraviti dobre dugoročne planove koji će vam obezbediti uspeh. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VAGA
LJUBAV: Idealno vreme da izvedete izabranu osobu u provod. Oboje ćete biti zainteresovani da budete viđeni. POSAO: Imaćete prilike da se bavite nečim kreativnim ili lepim. ZDRAVLJE: Prehlada.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da ostvarite neobavezan kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Kadrovske promene. Možda ćete baš vi zaposliti nekog. ZDRAVLJE: Manje stomačne tegobe.

Foto: Pixabay

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko vam je donedavno bio samo prijatelj. POSAO: Imaćete potrebu da radite nešto što je od šireg društvenog značaja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Imaćete kontakte sa privlačnim osobama, ali vas ljubav uopšte neće zanimati. POSAO: Bićete donekle usporeni u reakcijama, zbog čega će vam trebati više vremena za sve. ZDRAVLJE: Loše.

VODOLIJA
LJUBAV: Može se desiti da doživite probleme u ovoj sferi. Vaš temperament vam dosta komplikuje stvari. POSAO: Poslovna situacija i poslovna klima će se popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da se danas ništa neće dešavati. Dobar porodični život. POSAO: Bićete vrlo maštoviti i kreativni u obavljanju poslovnih obaveza i rešavanju problema. ZDRAVLJE: Osetljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija