• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

12:09

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi PROKOCKALI sve pare, Jarčeve bije MALER već treću godinu ZAREDOM, a ove znakove očekuje TOTALNI PREOKRET

Horoskop

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi PROKOCKALI sve pare, Jarčeve bije MALER već treću godinu ZAREDOM, a ove znakove očekuje TOTALNI PREOKRET

Podeli vest

Saznajte kako su vam naklonjene zvezde za finansije

OVAN

Pod uticajem Marsa iz vašeg znaka, imate potrebu da riizkujete i trošite što više novca. Ukoliko budete igrali igre na sreću, možete da očekujete gubitak. Trošite više nego što zaradite!

Savet - Budite odgovorniji.

 

BIK

Iako vam je novac jedna od najbitnijih stavki u životu, učite kako da rizikujete. Spremni ste za nova ulaganja, a nedelja koja je pred vama je povoljna za novac.

Savet - Vreme je da naučite da delite novac sa osobama koje volite

HOROSKOPSKI ZNACI KOJIMA ĆE SE SMRKNUTI DO KRAJA AVGUSTA! Mars napada, a evo kome je NAJTEŽE

BLIZANCI

Nedelja koja je pred vama je dobra za novac. Od Raka možete da očekujete poklon. Imate potrebu da trošite novac na stvari za ulepšavanje.

Savet - Ne trošite pare na gluposti

 

RAK

Prva polovina nedelje je odlična za novac. Posredstvom Lava možete da očekujete dodatnu zaradu. Dobar je momenat da zahtevate povišicu!

Savet - Potrebno je da imate više samopouzdanja

 

LAV

Odlična nedelja za novac! Posredstvom Device možete da zaradite novac.

Savet - Ili jesi, ili nisi Lav!

 

DEVICA

Prijatelj će vam tražiti novac na zajam. Pošto ste dobre volje, spremni ste da dajete novac. Rak će vam kukati zbog para!

Savet - Manje analitirajte svakodnevne situacije.

 

VAGA

Najviše vas nervira što vam partner stalno traži novac! Zbog toga ste stalno na gubitku. Loša nedelja za finansije. Prinuđeni ste da delite novac sa nekim do koga vam je stalo.

Savet - Zadržite novac samo za sebe jednom u životu!

VENERA JE UŠLA U RAKA! Očekuje nas POPLAVA osećanja - KRIZE za ova TRI ZNAKA!

ŠKORPIJA

Nikako da naučite da štedite. Većinu novca planirate da potrošite na putovanja. Očekuje vas iznenadni trošak.

Savet - Oprezno sa ulaganjima novca

 

STRELAC

Stalno se bojite da ne ostanete bez para! Sve vam deluje skupo i vi ste u ovoj godini najveći štediša u zodijaku. Ne treba sa sklapate nikakve poslove sa Ovnovima u vezi novca.

Savet - Nećete ostati bez para i prestanite toliko da se opterećujete

 

JARAC

Osećate se kao da vas bije maler već treću godinu zaredom. Prijatelji misle da ste škrtica, a vi ne znate kako da izađete na kraj sa kreditima.

Savet - Razmislite kada ste poslednji put kupili nekome poklon?

 

VODOLIJA

 Neko vas je lagao za novac, a sada se ta situacija okrenula u vašu korist. Moguć je manji novčani dobitak.

Savet - Vreme je da budete taktični

 

RIBE

 Očekuje vas svađa oko većeg novca. Zahtevate veću zaradu i zbog toga će doći do konflikta. Nemojte da pozanjmljujete Ovnu novac.

Savet - Ne nasedajte na provokacije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija