• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.08.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. AVGUST: Strelca će mučiti OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM, a VODOLIJA će se danas zaljubiti!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. AVGUST: Strelca će mučiti OVAJ ZDRAVSTVENI PROBLEM, a VODOLIJA će se danas zaljubiti!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Nezainteresovani ste za emotivnu vezu, zbog čega će vaš ljubavni život biti samo lošiji. POSAO: Moguć je veći novčani dobitak koji dugo očekujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ljubavnoj sferi. POSAO: Pripremaćete se da napravite promenu. Problemi u partnerstvu ili sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Lako ćete stupati u komunikaciju, ali iz nekog razloga to neće doneti rezultate na koje ste navikli. POSAO: Moguće veće promene na poslu. ZDRAVLJE: Loš stomak.

RAK
LJUBAV: Bićete raspoloženi da obaspete voljenu osobu znacima pažnje, ali nećete dobiti reakciju kojoj se nadate. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: pexels.com

LAV
LJUBAV: Moguć se*sualni kontakt sa nekim ko vam se dopada, ali tajni. POSAO: Osećaćete izvesnu apatiju, pa se može reći da će vam zafaliti entuzijazma. ZDRAVLJE: Moguće trovanje.

DEVICA
LJUBAV: Možete razviti romantična osećanja prema nekome iz kruga prijatelja. POSAO: Moguće pozitivne promene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

VAGA
LJUBAV: Atmosfera u ljubavnom životu postaće vrlo negativna ili komplikovana. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine i prometa robe. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas nećete naći ljubav iako možete ostvariti nova i zanimljiva poznanstva. POSAO: Bićete vrlo ambiciozni i možete početi neki novi projekat. ZDRAVLJE: Zubobolja.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete prilike da izađete na neko zabavno mesto i da provedete vreme u prijatnom društvu. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: pexels.com

JARAC
LJUBAV: Vrlo ste negativni ovih dana, što za posledicu ima razvoj loše energije u ljubavnom odnosu. POSAO: Manje trošite. ZDRAVLJE: Upale.

VODOLIJA
LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete se na brzinu zaljubiti u nekoga. POSAO: Povećaće se obim posla i prilike za kreativan rad. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

RIBE
LJUBAV: Bićete lakoverni u ljubavi i to vam se može obiti o glavu. POSAO: Bićete primorani da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija