• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Magazin Novosti

15.08.2020

17:05

Ova dva HOROSKOPSKA ZNAKA SU INTELIGENTNIJA od drugih, poznati su kao NAJBOLJI LJUBAVNICI I ZAVODNICI!

Horoskop

Ova dva HOROSKOPSKA ZNAKA SU INTELIGENTNIJA od drugih, poznati su kao NAJBOLJI LJUBAVNICI I ZAVODNICI!

Podeli vest

Zvezde kažu...

Dva horoskopska znaka ističu se po svojoj nadprosečnom inteligencijom - vodolija i škorpija. Astrolozi tvrde da su ovo najpametniji horoskopski znaci i da njihova pamet proizilazi iz dva ključna razloga.

VENERA JE UŠLA U RAKA! Očekuje nas POPLAVA osećanja - KRIZE za ova TRI ZNAKA!FATALNE!

Foto: Pixabay

Žene u ova 3 horoskopska znaka su NAJPRIVLAČNIJE MUŠKARCIMA - evo šta je njihovo TAJNO ORUŽJE kojim OSVAJAJU!

Ljudi rođeni u znaku vodolije imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnom sposobnošću i visokim stepenom IQ. Osobe rođene u znaku škorpije krasi više pronicljiva inteligencija, oni su najbolji u realnom procenjivanju i razumevanju sveta u celini.

- To ne znači da ostali horoskopski znakovi nisu inteligentni. Jesu, ali na svoj način. Blizanci i vage imaju mnoštvo mentalnih sposobnosti - objašnjava Nel Krabtri, astrolog.

Sa druge strane, rakovi i ribe su najbolji u emocionalnoj inteligenciji i oni izvrsno prepoznaju i rasuđuju svoje i tuđe osećaje.

Zemljani znakovi, bik, devica i jarac iskazuju praktičnu inteligenciju, dok vatreni znakovi, ovan, lav i strielac imaju tendenciju da bidu najintuitivniji u Zodijaku. To ih čini savršenim materijalom za rukovodeće pozicije u poslu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija