• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. AVGUST: DEVICE imaju tendenciju NAZADOVANJA U KARIJERI, RIBE očekuju IZNENAĐENJA na poslovnom i ljubavnom planu!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 17. AVGUST: DEVICE imaju tendenciju NAZADOVANJA U KARIJERI, RIBE očekuju IZNENAĐENJA na poslovnom i ljubavnom planu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Izabrana osoba će očekivati da joj posvetite više pažnje. POSAO: Dobro komunicirate na poslu i imate moć da utičete na druge rečima. ZDRAVLJE: Moguće povrede.

BIK
LJUBAV: Potrudite se da izgledate što lepše, jer postoji mogućnost da nekoga upoznate na mestu zabave. POSAO: Nesporazumi u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Uživanje u lepim trenucima sa izabranom osobom. POSAO: Moguće su manje ali pozitivne promene. Ne plašite se, prihvatite šta vam se nudi. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Vaše dobro raspoloženje će sve osvojiti. POSAO: Vaša pozicija će se popraviti, a vaše zadovoljstvo profesionalnim uspehom će porasti. ZDRAVLJE: Osetljiva probava.

LAV
LJUBAV: Razgovaraćete o ciljevima i planovima sa partnerom, i zajedno ćete sanjati o svetloj budućnosti. POSAO: Možda započnete neki novi projekat. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

DEVICA
LJUBAV: Najbitnije će vam biti da provedete kvalitetno vreme sa izabranom osobom. POSAO: Može se desiti da nazadujete u karijeri. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga ko nosi uniformu, jer vas u ovom periodu privlače borbene osobe. POSAO: Možete započeti neki samostalni posao. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo harizmatični, zbog čega ćete privući pažnju suprotnog pola. POSAO: Možete imati neke administrativne probleme. ZDRAVLJE: Dobro ćete se osećati.

STRELAC
LJUBAV: Moguće su pozitivne promene u ovoj sferi, ali ne naročito bitne. POSAO: Uspeh u oblasti marketinga ili uspešan rad u medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Voljena osoba će vam pomoći da nađete radost u trenutnoj situaciji, kakva god da je. POSAO: Može se desiti da imate problema u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Bol stomaka.

VODOLIJA
LJUBAV: Moraćete da se malo povučete i dozvolite voljenoj osobi da na neko vreme vodi glavnu reč. POSAO: Možete ostvariti dobit od kupoprodaje nekretnina. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE
LJUBAV: To što ste orijentisani na karijeru ne znači da nećete imati prilika za ljubav. POSAO: Uspeh u visokostručnim delatnostima. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija