• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.08.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 26. AVGUST: Ovaj ZNAK će privući neko MOĆAN, a STRELCU će faliti entuzijazma na POSLU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 26. AVGUST: Ovaj ZNAK će privući neko MOĆAN, a STRELCU će faliti entuzijazma na POSLU!

Podeli vest

Saznajte šta vas danas očekuje u sferi zdravlja, posla i ljubavi...

OVAN
LJUBAV: Iako želite, možda nećete imati priliku da se fizički izrazite u ljubavi. POSAO: Imate potrebu da radite nešto što će vam dati veći osećaj kontrole. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Upadaćete u neverovatne situacije ili će vam partner prirediti iznenađenje, možda ne baš prijatno. POSAO: Vaša sposobnost biće primećena i može vam doneti napredak. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Privući će vas neko ko je na izvesnoj poziciji moći. POSAO: Razmišljaćete o promeni, ali sada možda nije najbolje vreme da se ona desi. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete ostvariti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uvećan obim posla će vas opteretiti, iako je dobra vest da će biti posla. ZDRAVLJE: Slab imunitet.

Foto: Pixabay

LAV
LJUBAV: Imaćete velike ljubavne apetite i možda se vaš ljubavni život iskomplikuje zbog toga. POSAO: Mogući problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

DEVICA
LJUBAV: Možete dobiti ljubavnu izjavu, jer neko ko vas voli biće inspirisan da verbalizuje svoja osećanja. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Bićete skloni da gledate kroz "ružičaste naočare", pa se možete zaljubiti u nekoga ko je pogrešna osoba za vas. POSAO: Problem u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Nalazite se u jednom vrlo burnom i emotivnom periodu. Bićete frustrirani nestabilnom situacijom. POSAO: Danas ćete biti više usmereni na posao nego na ljubav. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: U ovom periodu ćete se mnogo družiti i može vas privući više osoba u čijem društvu ćete uživati. POSAO: Vaš entuzijazam za rad biće na niskom nivou. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Dobra komunikacija sa partnerom, ali ako ste sami, nećete biti zainteresovani za ljubav. POSAO: Vodite računa o novcu. Nemojte ulaziti u velika ulaganja. ZDRAVLJE: Nizak pritisak.

VODOLIJA
LJUBAV: Ostvarićete pozitivan pomak u ovoj sferi. Imaćete priliku za romansu na poslu ili s nekim s kim radite. POSAO: Može se desiti da se zainteresujete za privatan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Biće tajnih ljubavnih izjava i simpatija. Uglavnom ćete biti raspoloženi za platonsku ljubav. POSAO: Dobićete nove ideje, ali nedostajaće vam inicijative i energije. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija