• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR! Mars i Venera donose KRIZU U LJUBAVI! Rakovi ne mogu da izdrže na POSLU, Ovnovima ništa od POMIRENJA, a ovaj ZNAK ne mora da brine o PARAMA!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR! Mars i Venera donose KRIZU U LJUBAVI! Rakovi ne mogu da izdrže na POSLU, Ovnovima ništa od POMIRENJA, a ovaj ZNAK ne mora da brine o PARAMA!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde tokom septembra meseca...

OVAN

Posao - Merkur 5. septembra ulazi u Vagu, što će samo dodatno pojačati tenzije na poslu usled nerazumevanja. Ključni problem je što ste zbog Marsa u vašem znaku na ivici, pa taman kada mislite da ste rešili jedan problem, iskrsne drugi. Od 6. septembra ćete misliti da se isplati da rizikujete sa novcem , ali ćete uvideti da je to bila pogrešna odluka.

Ljubav - Ulaskom Venere u Lava 6. septembra vi ćete imati potrebu više da se provodite sa osobom do kojem vam je stalo, ali će se planovi stalno kvariti. Poznanstva koja budete imali na mestima javnog tipa će biti kratkotrajna . Nije dobar mesec za pomirenja.

Zdravlje - Više nego ikada treba da brinete o svom zdravlju.

 

SLABOG SU KARAKTERA! Ovo su 3 najveća SLABIĆA u horoskopu!

BIK

Posao - Venera ulazi u Lava 6. septembra što će vam pokvariti planove na poslu. Uvidećte kako se rokovi prolongiraju, a obećanja ne ispunjavaju. Moguća je promena radnog mesta. Radite na poboljšanju zarade, ali će to tokom septembra veoma traljavo da ide.

Ljubav - Mars iz Ovna pravi vam probleme, a bićete previše ponosni da popustite u odnosu sa osobom koju volite. Kriza će biti velika već na samom početku meseca, pa je najbolje da ostanete suzdržani.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

 

Foto: pexels.com

BLIZANCI

Posao - Merkur 5. septembra ulazi u Vagu, tako da ćete pokušavati da izbalansirate odnose na poslu i sa ljudima koji vas okružuju, ali će svejedno nešto uspeti da vas izbaci iz takta. Svi planovi će propadati iza 15. septembra ili će se odlagati. Promena koju očekujete na poslu verovatno će stići tokom septembra.

Ljubav - Sredinom meseca biće pojačanih nesporatuma sa osobom koju volite. Ukoliko ste slobodni, bićete zainteresovani za razmenjivanje poruka i susrete preko interneta. Imaćete potrebu više da se provodite.

Zdravlje - Dobro.

 

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovaj ZNAK privlači novac kao MAGNET, Vodolije treba da se čuvaju LOPOVA, a evo ko je rešio da potroši VELIKE PARE!

RAK

Posao - Mars iz Ovna vam sve vreme zadaje niske udarce, pa je situacija na poslu dosegla nivo netrpeljivosti. Želite sve da menjate, a ne znate odakle da krenete. Nadate se uvećanju zarade, ali ćete imati nepredviđene troškove. Odličnu komunikaciju i saradnju možete da imate sa Devicama. To je znak koji možete da poslušate u vezi sa poslom.

Ljubav  - Ljubav će vam dosta trpeti zbog posla. Najbolje je da ne opterećujete partnera sa poslovnim problemima. Ukoliko ste slobodni, prijaće vam neobavezan flert preko poruka. Bilo kakav pritisak koji budete vršili na partnera će se loše završiti.

Zdravlje  - Slabije.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Sunce u drugom polju donosi vam mesec u kojem nećete morati da brinete o finansijama. Situacija na poslu nije zadovoljavajuća i želite da promenite posao ili profesiju. Teško vam je zbog nekog problema koji se ne rešava godinama. Od sredine meseca očekujte više propalih pregovora.

Ljubav - Već početkom meseca imaćete ispade u ljubavi. Odjednom ćete uvideti da stvari nisu onakve kakve su vam se činile. Ako ste skoro započeli vezu, moguć je iznenadan raskid. Pojačana komunikacija preko društvenih mreža. Venera u vašem znaku doprinosi da ste veoma privlačni.

Zdravlje - Problem sa crevima.

 

DEVICA

Posao - Iako će vam prvi dani septembra delovati uobičajeno, treba da se pripremite za sredinu meseca, jer će sve da se prolongira. Očekuju vas svađe oko novca! Smatraćete da vaš trud vredi više, a nećete moći da pronađete zajednički jezik. Poslovna situacija će psihički uticati na vaše stanje, pa ne treba mnogo to da primate ka srcu.

Ljubav - Venera u polju tajni doprinosi da imate simpatiju koju krijete. Ne želite mnogo da razgovarate o svojim osećanjima, a osoba koja vam se dopada verovatno nije slobodna. Vodite računa u kakve veze se upuštate. Ukoliko ste u stalnom odnosu, jedna osoba će vam se stalno motati po glavi.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: Pixabay

 

VAGA

Posao - Zbog ulaska Merkura u vaš znak pokušaćete da popravite stvari na poslu na svoj način, ali će vas sačekati zid sa druge strane. Imaćete podršku od prijatelja u znaku Lava i preko "veze" ćete uspeti da dobijete nešto što vam je važno. Mesec septembar je veoma težak za sva poslovna partnerstva.

Ljubav - Mars i Venera u lošem aspektu zadaju vam muke, pa je emotivni život u krizi. Stalo vam je do nekoga ko ne želi da odustane od svojih ciljeva što će vam smetati. Moguć je raskid zbog učestalih svađa. Vi ste u fazi kada su vam bitna prijateljstva.

Zdravlje - Bolovi u leđima.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars u Ovnu uslovio je promene na radnom mestu i to vas opterećuje. Nervira vas čak i ono što nema potrebe da vas nervira. Imaćete zategnute odnose sa saradnicima i najviće že vas iznenaditi Ovan. Od Lava možete da očekujete novu poslovnu ponudu koja bi vam bila odskočna daska u karijeri.

Ljubav - Napeti aspekti Marsa i Venere ne donose vam mir u ljubavi. A sa druge strane bićete previše ponosni i tvrdoglavi pred partnerovi zahtevima. Ukoliko ste u vezi, tokom septembra će biti kriza. Ukoliko ste slobodni, više ćete očekivati od odnosa koji nije toliko bitan za vas.

Zdravlje -  Slabije.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao - Venera 6. septembra ulazi u Lava, a vi ćete imati veću potrebu da se dokazujete tokom septembra. Međutim, koliko god se budete trudili, iskrsavaće problemi koji će vas nervirati. Odličan je mesec za kontakte sa inostranstvom. Finansije su vam najveća briga, ali će one tokom predstojećeg mesec biti stabilne.

Ljubav - Ljubav će tokom septembra da se izrodi iz jednog iskrenog prijateljstva. Jedna Vaga ili Devica bi vam bila interesantna. Ukoliko imate Ovna, ne nadajte se poboljšanju odnosa. Zapravo, ukoliko ste u vezi sa Ovnovom, kriza će biti veća nego ikada.

Zdravlje - Osetljivo.

 

JARAC

Posao - Merkur i Mars vam zadaju muke, pa vam je na poslu tesno. Imate utisak da ne možete da ostavrite svoje potencijale u potpunosti. Mnogo toga vas koči, a imate velike ambicije. Imaćete otežanu saradnju sa Ovnovima i Vagama. Nije dobar mesec za podizanje kredita.

Ljubav - Imaćete zanimljivo, novo poznanstvo i to verovatno preko interneta. Budite oprezni jer će vas snažno privući osoba vatrenog znaka, ali to poznanstvo će verovatno btii kratkotrajno. Mnogi pripadnici vašeg znaka nalaze se na prekretnici između dva odnosa.

Zdravlje - Slabo.

 

 

VODOLIJA

Posao - Što se tiče situacije na poslu, čak i tokom septembra ćete oštro braniti svoje stavove i zbog toga ulaziti u konflikte sa raznim saradnicima. Vi ste istrajni, ali i tvrdoglavi. Zbog nepriznavanja sopstvenih grešaka mnoge stvari mogu da vam se obiju o glavu.

Ljubav - Mnogo vam je bolji period za ljubav nego za posao. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljivo poznanstvo sa Devicom. Ono što će vam se dopasti je što će u odnosu sa voljenom osobom biti znatno više strasti.

Zdravlje - Odlično.

 

RIBE

Posao - Ulazite u period u kojem će vam prijati distanciranje u odnosu na posao. To može da znači odmor ili jednostavno shvatanje da vi ne pronalazite sebe u poslu koji radite. Sve istine konačno su isplivale i to će vam pomalo biti teško, jer ćete shavtiti da vaše kolege i nisu tako idealne. Sve vreme ste u fazi kada imate velike troškove.

Ljubav - Prvih dana septembra će vam se sve činiti idilično u odnosu sa voljenom osobom. Kritična je druga polovina septembra koja će doneti tenzije i krize. Ukoliko ste u braku, očekuju vas svađe oko kredita i novca.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija