• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.08.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. AVGUST Ovnu sledi iznenađenje na RADNOM MESTU, a ovaj znak treba da se pazi PROBLEMA SA NOVCEM

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 27. AVGUST Ovnu sledi iznenađenje na RADNOM MESTU, a ovaj znak treba da se pazi PROBLEMA SA NOVCEM

Podeli vest

Saznajte šta vam danas zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, pogotovo na radnom mestu. POSAO: Zanemarićete svoje poslovne obaveze. ZDRAVLJE: Kostobolja.

BIK
LJUBAV: Lako možete naći ljubav kroz komunikaciju, jer ste u ovom periodu vrlo šarmantni. POSAO: Uspeh u oblasti logistike ili administracije. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI
LJUBAV: Napravićete neke prijateljske kontakte, ali i romantične. POSAO: Možete ostvariti izvestan finansijski uspeh. To će vam doneti osećaj olakšanja. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete razviti romantična osećanja za nekog ko živi daleko. POSAO: Napredak ili promena u karijeri. Problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Pad šećera u krvi.

LAV
LJUBAV: Privućićete pažnju gde god da se pojavite. Mamićete uzdahe i dobiti komplimente. POSAO: Nalazite se u periodu povoljnom za karijeru. ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja.

DEVICA
LJUBAV: Danas će vladati pozitivna klima u vašem ljubavnom životu, ali ništa od velikog značaja se neće desiti. POSAO: Moguće je da ćete naći malo bolji posao. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Znate kako verbalno da izrazite ono što osećate na lep način, a to će se partneru dopasti. POSAO: Problemi u partnerskom i porodičnom poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguć je manji konflikt u odnosu. POSAO: Uglavnom ste skoncentrisani na zarađivanje i biće prilike da se zaradi dodatni novac. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Možete imati flert ili samo pozitivnu komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u oblasti privatnog i porodičnog biznisa. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

JARAC
LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom ili lepe vesti o osobi koja vam se dopada. POSAO: Možda ćete doživeti manje pozitivne promene. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

VODOLIJA
LJUBAV: Može vas zainteresovati neko s kim radite. POSAO: Moguć odliv novca, na šta treba posebno da obratite pažnju ako imate svoj biznis. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

RIBE
LJUBAV: Moguće je romantično putovanje. Ako ste sami maštaćete o nekome ko je nedostižan. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.

Bonus video

KOJI JE VAŠ NAJVEĆI STRAH? Izaberite sliku i saznajte!

LALAT IGRA S NEMANJOM! Trener Vojvodine prognozirao rezultate Partizana i TSC u Ligi Evrope!

ČIME SE OVA HRANI?! Iranka vuče autobus težak 18 tona!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija