• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. SEPTEMBRA: Device dobijaju ponudu za HONORARNI POSAO, Jarčevi u KRIZI, a ovaj znak je na ŽIVOTNOJ PREKRETNICI!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 7. DO 14. SEPTEMBRA: Device dobijaju ponudu za HONORARNI POSAO, Jarčevi u KRIZI, a ovaj znak je na ŽIVOTNOJ PREKRETNICI!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Iako ste zbog Marsa veoma nervozni i ne drži vas mesto, Sunce u Devici pruža vam priliku bolje da organizujete svoj posao. Odluke koje budete sada donosili snažno će oblikovati vaš život u narednih godinu dana.

Ljubav - Prolazite kroz nikad veću emotivnu krizu. Osoba koju volite ne želi da pređe preko svog ponosa i to će vam teško pasti. Ne nalazite pravi način za pomirenje.

Zdravlje - Slabo.

 

BIK

Posao - Imate plan da pokrenete samostalan biznis, ali ćete uvideti da nije najbolji momenat za tako nešto. Ukoliko planirate da dobijete bolje plaćen posao, to treba da radite do sredine meseca.

Ljubav - Kriza u ljubavi se sve više produbljuje. Ne znate kako da popravite odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ukoliko ste u braku, period će biti stresan. Učestale svađe i novi porblemi.

Zdravlje - Osetljiva kičma.

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR! Mars i Venera donose KRIZU U LJUBAVI! Rakovi ne mogu da izdrže na POSLU, Ovnovima ništa od POMIRENJA, a ovaj ZNAK ne mora da brine o PARAMA!

 

BLIZANCI 

Posao - Dobar početak nedelje sa Merkurom u Vagi. Nastojaćete sve da izbalansirate i rešite kompromisnim rešenjem. Niste u fazi kada vam prijaju tenzije, pa ćete pustiti da se stvari na poslu odvijaju svojim tokom.

Ljubav - Vi ste u potpuno drugačijoj fazi nego partner. Vi nemate briga, a partner je opterećen finansijskim i poslovnim problemima. Vašeg partnera nerviraće to što ste većinom suzdržani.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

RAK

Posao - Mars iz Ovna zadaje vam muke, pa ste stalno u sukobu sa autoritetom. Imaćete česte svađe oko novca na radnom mestu. Od Device ćete čuti odlične vesti i to je osoba na koju možete da se oslonite.

Ljubav - Ljubav vam trpi zbog posla. Pod velikim pritiskom ste i to se oseća u emotivnom životu. Ostavite prošlost iza sebe i nemojte da se mirite sa osobama koje vam nisu donele ništa dobro.

Zdravlje - Slabije.

 

LAV

Posao - Sunce u Devici sve vreme dobro utiče na vaše finansije. Početak nedelje je dobar za završavanje papirologije i obavljanje telefonskih razgovora. Bićete veoma ubedljivi i sada je dobar momena da dobijete povišicu.

Ljubav - Venera je ušla u vaš znak, pa ste se bacili u promet. Odnos koji imate vam postaje nedovoljan jer ste željni novih izazova. Imaćete više od jedne prilike da romansu i višak mogućnosti će vas baciti u dilemu.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao - Merkur u drugom polju donosi vam odličnu nedelju za novac. Posredstvom Vage možete dodatno da zaradite ili čak dobijete honorarni posao. Odnosi sa pojedinim kolegama biće zategnuti iz razloga što ćete saznati za neku tajnu koja vam neće odgovarti.

Ljubav  - Osoba koju volite je u fazi da želi da sakrije neke stvari od vas, ali neće uspeti. Zbog onoga što budete saznali biće nesporazuma. Venera u polju tajni donosi vam sklonost ka tajnim vezama i aferama.

Zdravlje - Dobro.

 

VAGA

Posao - Venera i Uran u lošem aspektu doprinose da ste rasejani na poslu. Ništa ne ide po planu, a vama se ne radi. Neočekivano možete da donete odluku da promenite posao. U fazi ste kada vam je potrebna promena.

Ljubav - Ljubav vezujete za prijateljstvo. Međutim, osoba do koje vam je stalo je u minus fazi, pa će tenzija biti sve veća. Moguć je rastanak usled netrpeljivosti. U ovom periodu vam više prija druženje nego romansa.

Zdravlje - Osetljivo.

 

ŠKORPIJA

 

Posao - Situacija na poslu je ista, pomaka nema, a vi biste mnogo tga promenili. Svaki vaš pokušaj da uvedete promene biće pogrešno protumačen. Otežana saradnja sa Ovnovima, a dobra sa Devicama.

Ljubav - Tamn ste pomislili da će biti nešto više od jednog susreta, ali se ispostavilio da to nije baš tako. Ukoliko imate vezu, možete lako da budete u velikoj krizi. Polako sa raspravama!

Zdravlje - Lošije.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao - Venera u Lavu pojačava vaše ambicije, pa ćete se itekako isticati na poslu. Ono što vam je najvažnije je novac. Primetićete da ste bolje organizovani na poslu. Nedelja će biti odlična ukoliko se bavite izdavaštvom. Dobri kontakti sa inostranim firmama.

Ljubav - Započećete prijateljstvo sa jednom osobom vazdušnog znaka. To prijateljstvo će postajati sve intenzivnije, a na posletku će verovatno prerasti u romansu. Mnogo vam je bitnija prijateljska podrška nego ljubav.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - Nije vam lako! Ne znate da li vi nešto radite pogrešno, ili su drugi u pitanju. Zbog Marsa imate stalne konflikte, a Merkur u Vagi doneće vam pojačanu nerazumevanje. Na ivici ste da promenite posao, pa možda čak i profesiju.

Ljubav - Prolazite kroz period emotvine turbulencije. Ništa vam nije po meri, pa krivite partnera za greške iz prošlosti. Ukoliko ste slobodni, jedan atraktivan Lav će vam zapasti za oko.

Zdravlje - Slabije. Kostobolje

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Izazovni aspekti Urana doprinose da se nalazite na prekretnici. Promene koje dolaze stižu iznenada i vi ste spremni za tako nešto. Mnoge Vodolije radikalno će menjati svoj život. Očekuju vas učestale rasprave na poslu sa Škorpijama i Ovnovima.

Ljubav - Upoznali ste jednu atraktivnu osobu koja vam je pomutila razum. Međutim, pošto ste u fazi kada vam je potrebno oslobođenje od svega, odnos će biti turbulentan.

Zdravlje - Stresna nedelja.

 

RIBE

Posao - Razočarani ste u situaciju na poslu jer ste saznali nešto o kolegama što vam se ne dopada. Ovo je nedelja u kojoj morate da se naoružate sa racionalnošću. Imaćete velike troškove i taj period traje sve vreme.

Ljubav - Osoba koja vam je važna je neodlučna. To će vas izbaciiti iz takta ali taj period će potrajati do kraja meseca, pa treba da se naoružate strpljenjem. Preterane svađe zbog ljubomore su moguće.

Zdravlje - Sklonost prehladama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija