• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti.rs/informer.rs

31.08.2020

13:46

Bez nje bi u svetu VLADAO HAOS, a mnogi je NE PODNOSE! Proračunata je, sistematična i POUZDANA!

Horoskop

Bez nje bi u svetu VLADAO HAOS, a mnogi je NE PODNOSE! Proračunata je, sistematična i POUZDANA!

Podeli vest

Smatra se da pripada hladnijim znacima, jer, u njenom svetu je sve proračunato i precizno postavljeno...

Devica je zemljani znak koji u prirodnom horoskopu vlada šestim poljem koje predstavlja logiku, analitiku, uslužnost, zdravlje i posao.  Nema prostora za velike ljubavne oscilacije, a ako u ranoj mladosti doživi razočaranje u stanju je da decenijama kasnije samuje i analizira sve doživljaje iz veze koja je bila promašaj.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 31. AVGUST: OVNA I BIKA očekuje RAZOČARANJE U LJUBAV, DEVICE I VODOLIJE da povedu računa o ZDRAVLJU!

Ovi horoskopski znakovi su NAJBOLJI U S*KSU, a evo koji nemaju NIKAKVU VEŠTINU u krevetu!

Devica je oličenje poslovnosti i odgovornosti. Međutim, bez obzira na to one retko zauzimaju visoki položaj u radnom okruženju. Maksimalno dostigunuće je šefovsko mesto, a najbolje se snalazi u zdravstvu, farmaciji ali i samostalnim uslužnim delatnostima.

Foto: Shutterstock

Odmerenost ovog znaka zahteva da u emotivne odnose ulaze obazrivo sa već detaljno analiziranim tokom veze koja mora biti ozbiljna i obećavajuća na duge staze. Najbolje se slaže sa zemljanim znacima. Osim sa svojim tu su i:

Jarac - ovaj odnos se iz daljine prepoznaje po hladnom i odmerenom ponašanju partnera. Bez spontanosti i lepršavosti, ovaj par odiše dosadom, pa stoga nisu omiljeni ni okruženi velikim brojem prijatelja. Dugo opstaju zajedno, jer svaki problem rešavaju kratkim informativnim dogovorom kojim odlučuju gde je čemu mesto.

LEPI U SUSRET JESENI - Najbolje domaće MASKE i tretmani od GLAVE do PETE!

Bik - ekonomičnost i postojanost ovog znaka privući će hladnu Devicu, pa će za nju idealna bračna prilika biti upravo u liku ovog partnera koji ume da ekonomiše kako novcem tako i emocijama. Ovaj par dugoročno opstaje zajedno jer je razvod kao mogućnost unapred isključena.

Foto: Shutterstock

Kompromisno rešenje može naći sa vodenim znacima:

Rak - porodičan i vredan, ovaj znak će privući pedantnu Devicu. Ovaj par odaje utisak savršenog sklada, svaki potez se dugo planira i ne postoje nikakva iznenađenja. Međutim, ova veza opstaje na temeljima kompromisa požrtvovanog Raka.

Škorpija - magnetična za sve znake, njoj neće biti problem da na prvi pogled uzdrma suzdržanu Devicu. Odnos funkcioniše dok škorpijska strastvenost i fanatičnost potpuno ne užasnu hladnu prirodu Device posle čega izbijaju okrutne svađe u kojima obostrano padaju teške reči.

Kad vas nešto ZABOLI, NE MORA uvek BRUFEN! Prirodne ZAMENE koje već imate kod kuće!

Blizanac - teškoće izbijaju već pri prvom susretu. Zajednički vladar Merkur može ih spojiti samo pod uslovom ako je dobro međusobno aspektovan. Ipak, postojanu i principijelnu Devicu užasava neuhvatljivost i površnost jednog Blizanca, pa u zajedničkom životu ovaj par teško funkcioniše.

Strelac - osim prijateljskog odnosa, ovaj par ne može ostvariti dublje kontakte koji bi karakterisali emotivnu vezu. Za detinjastog Strelca, Devica je preozbiljna i dosadna, dok nju, pak, užasava njegov nerealno optimističan pogled na život. Erotski se ne privlače i brak je osuđen na probleme.

Foto: pexels.com

Naizgled dve suprotnosti, Devica i Ribe često stupaju u brak. Ova tiha i povučena zajednica vodi život daleko od očiju javnosti. Prirodna potreba Ribe je da se žrtvuje i služi, pa će ovaj odnos, upravo međusobnim dopunjavanjem dugo odolevati iskušenjima.

Ostala su još četiri znaka: Ovan, Vaga, Lav i Vodolija. Za razliku od prethodno nabrojanih koji imaju, ako ništa drugo, barem izazovan aspekt, Devica sa ova četiri znaka nema nikakve dodirne tačke. Pa će tako Ovnova nepromišljenost i brzina biti potpuno neshvatljiva za njenu studioznu i sporu prirodu. Vagina kultura i šarm mogu samo na prvi pogled delovati obećavajuće. Sklona usamljeničkom životu, Devici će njen javni život delovati užasavajuće, osim ukoliko su vladari Venera u Devici ili Merkur u Vagi, tada ovaj spoj može trajno opstati.

Kad vas nešto ZABOLI, NE MORA uvek BRUFEN! Prirodne ZAMENE koje već imate kod kuće!

Lavovima je potrebno strastveno divljenje i otvoreno pokazivanje ljubavi što kritički nastrojena Devica nije u stanju da razume i ostvari. Na kraju, zanimljiva Vodolija može privući Devicu i naterati je da upotrebi sve svoje intelektualne kapacitete.

S obzirom na to da Vodolija igra po svojim pravilima i ne poštuje nikakve konvencije može na kraju izazvati opšti bes i histeričan napad kome je Devica, kada je savladaju anksioznost i nezadovoljstvo, sklona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija