• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 7. SEPTEMBAR: Zdravstveni problemi će mučiti OVAJ ZNAK, a JARAC će poremetiti ljubavnu harmoniju svojim raspoloženjem!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 7. SEPTEMBAR: Zdravstveni problemi će mučiti OVAJ ZNAK, a JARAC će poremetiti ljubavnu harmoniju svojim raspoloženjem!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Uzdržite se od destruktivnih poteza, jer vas to može spasti većih muka. POSAO: Doživećete štetu koja će naneti udarac vašem već "rastegnutom" budžetu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK
LJUBAV: Povoljne vesti i pozitivni događaji u ljubavnom životu. POSAO: Prepreke i manjak energije će osujetiti vaše napore na profesionalnom planu. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI
LJUBAV: Nema značajnih događaja, ali vaše optimistično rapoloženje može imati pozitivan uticaj. POSAO: Imaćete problema sa nadređenima koji vas ne razumeju. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Izazovan dan. Očekujte probleme i frustraciju, bilo da ste sami ili ne. POSAO: Povoljan dan da privučete pažnju na sebe i izrazite se. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV
LJUBAV: Bićete frustrirani zbog nekih nepovoljnih okolnosti. POSAO: Rad u timu ili poslovno partnerstvo mogli bi da se pokažu kao problematični. ZDRAVLJE: Promenljivo.

DEVICA

LJUBAV: Partner će biti mrzovoljan, a ako ste sami, može vam se dopasti neko ko sa sobom nosi nevolje. POSAO: Mogući administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Moguća disharmonija u odnosu. Partner će biti nefleksibilan i krajnje tvrdoglav. POSAO: Imaćete uspeha u sferi pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Niste sigurni u jačinu osećanja izabrane osobe prema vama. Imaćete razloga da sumnjate. POSAO: Može se desiti promena statusa na poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRELAC
LJUBAV: Doživećete izvesnu blokadu u ljubavi. Moguće je da ćete se osećati vrlo nezadovoljno. POSAO: Očekujte promenu na planu finansija. ZDRAVLJE: Povrede.

JARAC
LJUBAV: Samo vi sa vašim lošim raspoloženjem možete poremetiti harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Možete imati problema s nekom osobom od autoriteta. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete okupirani drugim stvarima, zbog čega vaš ljubavni život neće biti naročito uzbudljiv. POSAO: Moguće je da ispustite neku priliku. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Možete imati problema u odnosu zbog toga što ne posvećujete dovoljno pažnje partneru. POSAO: Moguće su izvesne finansijske poteškoće. ZDRAVLJE: Infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija