• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.09.2020

20:41

NEUKROTIVI! Muškarci rođeni u ova 3 znaka su VEČITE NEŽENJE!

Horoskop

NEUKROTIVI! Muškarci rođeni u ova 3 znaka su VEČITE NEŽENJE!

Podeli vest

Najteže ih je ukrotiti…

Nekim ljudima je stvarno nezamislivo da provedu život samo s jednom osobom. Kada je reč o horoskopu, po tom pitanju izdvajaju se tri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju večite neženje – oni od monogamije više cene površne i kratke avanture.

Foto: Pixabay

Blizanci

Muškarcima rođenima u znaku Blizanaca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni avanture i otkivanja novih stvari, teško im je u vezi s jednom ženom do kraja života. Obuzdati ih može samo partnerka koja će ih stimulisati intelektualno.

Foto: Pixabay

Jarac

Jarčevima je teško da prihvate monogamni način života i smatraju da su otvorene veze prirodne. Oni to jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnerkama od kojih takođe ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivnu preljubu.

Foto: Pixabay

Vodolija

I za Vodoliju je monogamija nešto neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život s jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i mnogo su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija