• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. SEPTEMBAR! BLIZANCE I DEVICE očekuje USPEH NA POLJU LJUBAVI, a ova dva znaka PROBLEMI NA POSLU!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 17. SEPTEMBAR! BLIZANCE I DEVICE očekuje USPEH NA POLJU LJUBAVI, a ova dva znaka PROBLEMI NA POSLU!

Podeli vest

Šta zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Imate promenljivu sreću u ljubavi pa treba da vodite računa da stvari ne krenu nizbrdo. POSAO: Uspeh u oblasti bankarstva i manipulacije tuđim novcem. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Danas nećete imati sreće. Ne treba to da vas brine jer ćete uskoro izaći iz lošeg perioda. POSAO: Bićete vrlo komunikativni i elokventni, što možete upotrebiti u poslu. ZDRAVLJE: Stabilno.

SUTRA U 13H DESIĆE SE VELIKE PROMENE! Počinje MLAD MESEC U DEVICI - Jarčevima će jedna stvar PROMENITI ŽIVOT, RAKOVIMA STIŽU POZITIVNE VESTI, a ovaj znak će upoznati FATALNU LJUBAV!

Foto: Shutterstock

NJIH NOVAC NIKAKO NEĆE! Ovih 5 HOROSKOPvaSKIH ZNAKOVA će jedva sklapati kraj s krajem!

BLIZANCI
LJUBAV: Može se desiti da prisustvujete nekom događaju na kom ćete upoznati barem jednu osobu koja će vas privući. POSAO: Ništa vam neće biti teško da uradite da biste ostvarili planove. ZDRAVLJE: Slabije.

RAK
LJUBAV: Osećaćete potrebu da se vraćate u prošlost, a možda ožive i osećanja za nekoga iz prošlosti. POSAO: Imaćete problema ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Danas ćete imati prilike da budete u kontaktu sa dosta privlačnih osoba, što je povoljno za one koji su sami. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA
LJUBAV: Ulazite u novu fazu u kojoj ćete opet znati tačno šta da uradite kako biste osvojili osobu koju želite. POSAO: Entuzijazam i urođena preduzimljivost će se probuditi. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Može doći do eskalacije problema u odnosu, jer će izabrana osoba biti samovoljna i netolerantna. POSAO: Moguće je da imate administrativnih problema. ZDRAVLJE: Problemi s kožom.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko iz kruga prijatelja, ali ćete oklevati da pokažete osećanja. POSAO: Naići ćete na neke prepreke na planu karijere. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRELAC
LJUBAV: Bićete raspoloženi za druženje, ali ne i za ulazak u vezu. POSAO: Blago nepovoljan dan za finansije, jer je moguć gubitak i neplanirani trošak. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možda će vaše nezadovoljstvo danas da prevlada i da vam pokvari odnos. POSAO: Bićete puni ideja, pogotovo onih koje imaju veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete imati neke prilike za ljubav, ili barem za flert. Ušli ste u nešto povoljniji period za ljubav. POSAO: Nedostaje vam energije. Opterećeni ste obavezama. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete imati puno kontakata sa ljudima, što kod vas uvek može dovesti do neformalne veze. POSAO: Manje promene nabolje. Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Upala grla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija