• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pinkvilla/informer.rs

20.09.2020

10:01

ZGAZIĆE VAS KAO BUBAŠVABU! Oni pobeđuju u svakoj svađi, ne kačite se sa njima!

Horoskop

ZGAZIĆE VAS KAO BUBAŠVABU! Oni pobeđuju u svakoj svađi, ne kačite se sa njima!

Podeli vest

Neki horoskopski znaci bolje od drugih znaju kako da se izbore za sebe. Tu prednjače vatreni znaci, a evo zašto nikako ne bi trebalo da se nadate pobedi kada uđete sa njima u raspravu...

Ovan

Ovnovi su poznati po tome što su agresivni i strastveni, tako da su uvek "spremni za rat". Ponekad, čak i nakon što shvate da nisu u pravu, njihova priroda im ne dozvoljava da se predaju.

SATIMA sam napolju SEDELA, PLAKALA i PUŠILA! Slavna pevačica otvoreno o psihičkim problemima!
 

Loša strana Ovna je to što umeju često da izgube živce kad im stvari iz prve ne polaze za rukom. Bez obzira na to koliko je logičan vaš argument, ako uđete u prepirku sa Ovnom, dobre su šanse da ćete vi na kraju odustati.

Foto: Shutterstock

Lav

Najdominantniji znak zodijaka. Lavovi sve vide i sve znaju, a čak i kad nije tako, njihovo samopouzdanje govori drugačije. Dakle, kada se svađate sa nekim Lavom, očekujte da imaju "punu fasciklu" informacija koje mogu i hoće da iskoriste protiv vas.

CEO ŽIVOT SA OVIM ČOVEKOM? Pa, ne znam... 5 znakova da NISTE SPREMNI za ozbiljnu vezu!



Strelac

Kao i druga dva vatrena znaka, ni Strelci nikada ne gube. Svaka svađa sa Strelcem je od samog starta osuđena na propast, jer, mada nisu glasni u iznošenju argumenata, dovoljno su uporni i strpljivi da ponavljaju jedno te isto sve dok vas ne "dotuku".

O muškarcima rođenim u ovom znaku, a koji su najgori u krevetu čitajte OVDE.

A o znakovima kojima oktobar potpuno menja život čitajte OVDE.

Bonus video

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!

EKSPLOZIJA SEROTONINA NA TRGU REPUBLIKE! Počeo drugi festival slatkiša u Beogradu!

SPECIJALNA EMISIJA “ŽENE BEZ TAJNI” SA BRANKOM VESELINOVIĆ!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marakana

pre 3 godine

Bila sam svedok, odnosno nas desetak svadje lava i škorpije, majko mila, to treba videti i snimati, vatra i voda, znam da je škorpija bezobrazna, agresivna, zlopamtilo, i svašta nešto, ali lav koji je umislio da je bog, da je najpamtniji i da je vodja svim znacima nije ustuknuo otrovnoj škorpiji i moram priznati da umalo nije došlo do tuče, ali zato što je to škorpija htela...lav je to hteo da završ rečima i vredjanjem a ovaj batinama!

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija