• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2020

13:32

DANAS TAČNO U 15:30H STIGLA JE JESEN, A S NJOM I ŠOKANTNA PROMENA! Počinje i RETROGRADNI Merkur koji će OVIM ZNACIMA POMRSITI KONCE!

Horoskop

DANAS TAČNO U 15:30H STIGLA JE JESEN, A S NJOM I ŠOKANTNA PROMENA! Počinje i RETROGRADNI Merkur koji će OVIM ZNACIMA POMRSITI KONCE!

Podeli vest

Iako ste možda ljubitelj leta, danas tačno u 15:30 časova stiže jedno od najlepših godišnjih doba - jesen. Astrološki gledano, početak jeseni donosi nam uzbudljivu planetarnu konstalaciju, jer Sunce, planeta vitalnosti ulazi danas u Vagu, a 14. oktobra kreće i retrogradni Merkur. Takođe, planeta ljubavi, Venera ulazi u analitičnu Devicu 2. oktobra

Ulazak Sunca u Vagu donosi nam potrebu da tražimo pravdu i balans u svakodnevnim odnosima. Takođe je dobro za rešavanje zaostalih sudskih procesa. Retrogradan Mars u Ovnu nas je potpuno izbacio iz takta, ali će ulazak Sunca u Vagu da nam donese smirenje i potragu za kompromisnim rešenjima.

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 28. SEPTEMBRA: Retrogradni Mars URNIŠE Ovnove, Vage traže PRAVDU NA POSLU, a ovaj znak će se OBOGATITI!

"Dok se nekom ne smrkne, drugome ne svane", možda zvuči kao šala, ali nije tako daleko kada je u pitanju položaj planeta. 

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja i načina na koji rešavamo svakodnevne probleme, počinje svoj retrogradni, nazadni hod 14. oktobra (do 4. novembra) i to u misitčnom znaku Škorpije, pa ništa zapravo neće biti onako kako nam deluje na prvi pogled. Pogrešni mejlovi, zakasnele poruke i nepovoljni pregovori, samo su neke od manifestacija retrogradnog Merkura. 

Retrogradan Merkur će biti težak za sledeće znakove: 

ŠKORPIJA - Merkur u vašem znaku od 27. septembra, ne bi bio loš, da ne kreće retrogradno 14. oktobra, pa se pripremite za konfuzan period. Odluke koje budete donosili biće iracionalne, a sve vreme ćete se pitati da li je problem u vama ili u svima ostalima.

Foto: Pixabay

LAV - Retrogradan Merkur usloviće porodične probleme. Možete da očekujete stizanje nekog papira na kućnu adresu, koji može lako da vas razbesni. Nije dobar jesenji period za kupovinu stana ili ulaganje u isti.

DEVICA - Kako je Merkur vaš vladar, vama će kao i Blizancima biti najteže. Uporno ćete pokušavati da shvatite šta vam neko govori, ali ćete sve pogrešno razumeti. Budite suzdržani u periodu koji vam neće doneti raciolnalne situacije. Očekujte besmislene pozive i vesti koje nemaju veze sa životom.

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Vage neodlučnost SKUPO KOŠTA, Jarčevi se svađaju oko PARA, a ovaj znak treba da kupi KASICU PRASICU!

BIK - Vama neće toliko teško pasti retrogradni Merkur ali poslovnom i privatnom partneru hoće. Vodite računa na kakve odnose pristajete i šta vam se nudi. 

Foto: pexels.com

Dolazak jeseni donosi i ulazak Venere u Devicu 2. oktobra, što podrazumeva veću proračunatost u emotivnim odnosima. Pripadnice lepšeg pola biće analitične i proračunate, dok će muškarci zbog retrogradnog Marsa biti neuračunljivi. 

Device, Vage, Bikovi i Jarčevi lako mogu da se zaljube. To znači da oktobar ipak donosi novu šansu za ljubav, ali uz otežanu komunikaciju i razumevanje zbog retrogradnog Merkura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija