• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Retrogradni Merkur UDARA, nikoga ne štedi! Bikovima PREOKRET na poslu, Rakovi traže ljubav preko INTERNETA, a Ovnovi u NIKAD GOREM STANJU!

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR! Retrogradni Merkur UDARA, nikoga ne štedi! Bikovima PREOKRET na poslu, Rakovi traže ljubav preko INTERNETA, a Ovnovi u NIKAD GOREM STANJU!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju u oktobru

OVAN

Posao - Retrogradan Mars, ali i Merkur koji kreće retrogradno 14. oktobra totalno će poljuljati vaše samopouzdanje na poslu. Idete korak napred, a nazad dva. Skloni ste neracionalnim i ishitrenim odlukama, zbog kojih ćete biti u krizi na poslu. Nije dobar mesec za promenu posla i ne očekujte napredak. Venera u Devici pogoduje vašim finansijama, pa će doći do stabilzacije na tom planu.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam flert na radnom mestu. Osoba koju znate preko poslovnih kontakata vam se sve više dopada. Ukoliko ste sami imaćete priliku da započnete novu romansu. Sve počinjete da merite u ljubavi, ko je koliko i kada šta učinio za vas, a to vam ubija strast.

Zdravlje - Loše.

 

BIK

Posao - Venera u Devici donosi vam kreativan period tokom oktobra. Očekuje vas i nova poslovna ponuda. Dobro ćete sarađivati sa Devicama i Jarčevima. Od 14. oktobra treba da budete oprezni sa finansijama, jer vam je druga polovina oktobra krizna za novac. Oktobar je dobar mesec za rizične poteze na poslu, koji mogu da vam donesu pozitivan preokret.

Ljubav - Retrogradni Mars ukazuje na stare probleme u odnosu sa partnerom. Takođe, možete da očekujete da će vam se vratiti jedna osoba iz prošlosti. Neko će želeti da se pomiri sa vama, a to neće biti dobar potez.

Zdravlje - Odlično.

 

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur u šestom polju od 14. oktobra donosi vam zastoj na poslu. Sve važno što treba da završite na poslu treba da radite do tog datuma, jer će druga polovina meseca biti neizvesnija. Ne nasedajte na obećanja jedne Škorpije koja neće biti iskrena prema vama.

Ljubav - Merkur u Škorpiji, pa još kada bude retrogradan, donosi vam neodlučnost u bilo kakvim emotivnim odnosima. Partner će vam zamerati da ste nemarni i niste istrajni u svojim odlukama. Bićete ranjivi, konfuzni i setićete se stare ljubavi.

Zdravlje  - Slabije.

 

 

RAK

Posao - Mars iz Ovna vas je udario gde vas najviše boli, pa svaki potez na poslu deluje pogrešno. Mučite se čak i oko najjednostavnijih obaveza. Vaš najveći problem je kako da ne uđete u konflikt i lakše dođete do ciljeva koji su vam važni. Iza 14. oktobra zbog retrogradnog Merkura počinju i otežani pregovori, tako da budite strpljivi.

Ljubav - Na emotivnim planu će biti više dopisivanja. Moguće je da ćete instalirati neku aplikaciju za upoznavanje i preko njen upoznati nekoga novog. Privlače vas novi izazovi i spremni ste otvorenije da razgovarate o svojim osećanjima.

Zdravlje - Manjak energije i stres.

Foto: Pixabay

LAV

Posao - Sunce u Vagi u trećem polju donosi vam izazovne aspekte, pa ćete se naći u situaciji da ste neodlučni na poslu. Iz najbolje namere da izbalansirate odnose i budete dobri sa svima, ti potezi će biti pogrešno protumačeni. Finansijski će vam biti težak period iza 14. oktobra, pa je najbolje da ne rasipate pare. Očekuje vas otežana saradnja sa Jarčevima, Vagama i Strelčevima.

Ljubav - Zbog pogrešnih reči odnos sa osobom do koje vam je stalo će biti narušen. Pazite šta odgovarate i koliko ste promislili o svojim postupcima. Bićete u lošijoj fazi u drugom delu oktobra, pa je najbolje da ne donosite ishitrene odluke.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima.

 

DEVICA

Posao - Početak oktobra vam donosi pojačanu komunikaciju, ali treba da zapamtite datum 14. oktobar jer od tog momenta kreće retrogradni Merkur koji će vam pomrsiti konce. Ne potpisujte važna dokumenta u drugoj polovini oktobra. Sa druge strane mesec je odličan za finansije, pa će se pare lepiti za vas.

Ljubav - Na emotivnom planu ste stabilni, izuzev što će partner imati problem da razume vaše prohteve. Venera u vašem znaku čini vas analitičnim i merite koliko je čega partner učinio za vas. Ne budite proračunati toliko.

Zdravlje  - Nestabilno.

 

 

VAGA

Posao - Sunce u vašem znaku umesto da vas izbalansira, samo je donelo nove dileme i borbe sa sasmim sobom. Mars snažno deluje na sve vaše odluke, pa se neodlučnost i nesigurnost pojačavaju. Veoma je važno da ne poverite svoju sudbinu na poslu prijatelju, koji vas sve vreme nagovara na pogrešnu odluku.

Ljubav - Venera u dvanaestom polju donosi vam neobičan susret na mestu zatvorenog tipa. Osetićete nešto snažno prema jednoj osobi, a te emocije ćete želeti da sakrijete samo za sebe. Skloni ste tajnim vezama.

Zdravlje - Manjak energije.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Zbog retrogradnog Marsa ništa vam se ne radi! Nemate volje i sve gledate da odložite jer nemate dovoljno energije da se nosite sa obavezama. Retrogradni Merkur u vašem znaku dodatno će usporiti svaku vašu inicijativu, tako da očekujte prolongiranje i kvarenje planova.

Ljubav - Ljubav je u ovom periodu kod vas isključivo vezana za prijateljstvo. Što znači, ako ste slobodni, da ćete imati mogućnsot da jedan prijateljski odnos pretvorite u romansu. Sa druge strane, jedna Devica će vam zapasti za oko. Imaćete nova poznanstva preko prijatelja.

Zdravlje - Slabo.

 

STRELAC

Posao - Dobra pozicija Venere ukazuje na napredak na poslu. Imate velike ambicije i vaše sposobnosti konačno dolaze do izražaja. Imaćete dobru saradnju sa Vagama i Devicama. Najviše će vam prijati to što ćete moći da spojite lepo i korisno. Sa druge strane Škropija će kočiti vašu inicijativu u drugom delu oktobra.

Ljubav - Merkur u polju tajni donosi vam tajni susret ili neko poznanstvo na mestu zatvorenog tipa. Ono što je bitno jeste da od 14. otkobra osoba koja vam se dopada ulazi u konfuznu fazu, pa će vas nervirati njena neodlučnost. Prvi deo oktobra je znatno bolji za ljubav nego drugi deo.

Zdravlje - Dobro.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao - Saturn i Mars su vam pomrsili konce, pa nemate dovoljno energije da obavljate svoje obaveze. Na poslu sve mnogo zavisi od osobe za koju mislite da vam je prijatelj, ali će situacija iza 14. oktobra itekako početi da se komplikuje. Sve što možete da rešite, probajte do tog datuma. Budite oprezni sa poverenjem koje poklanjate jednoj  Škorpiji.

Ljubav - Na emotivnom planu stvari nisu loše. Vi čekate povratak jedne osobe sa putovanja. Ukoliko ste prekinuli dugogodišnji odnos, sada je prilika vas zavede jedna Vaga ili Devica.

Zdravlje - Osetljivo.

 

VODOLIJA

Posao - Mesec koji dolazi donosi vam velike probleme u komunikaciji. Jedno ćete pričati, a drugo raditi. Imaćete problem da pronađete zajednički jezik sa osobama sa kojima radite. Niste spremni za bilo kakve kompromise. Očekujete neko poboljšanje u vezi sa novcem, ali se to u drugoj polovini meseca nikako neće dešavati.

Ljubav - Sunce u lošim aspektima donosi vam konfuzan period gde partner ne zna šta želi i često menja mišljenje. Zbog toga ćete ulaziti u konflikte i bez zadrške govoriti stvari koje možda ne mislite, nego ste jednostavno nervozni. Impuslivni ste i u momentu sve možete da prekinete.

Zdravlje - Osetljivo.

 

RIBE

Posao - Položaj Sunca u Vagi vam neće odgovarati, pa će odnosi na poslu biti otežani. Nećete osećati nikakav napredak, a imate potrebu da budete kreativni. Ukoliko imate partnera u poslu, situacija će se dodatno zakomplikovati iza 14. oktobra, pa je najbolje da je naoružate strpljenjem. Nemojte je da pravite bespotrebne troškove.

Ljubav - Na emotivnom planu će vam biti uzbudljivo. Očekujte javljanje bivše ljubavi, koja će želeti da vama da obnovi kontakt. Ukoliko ste u stalnoj vezi, druga polovina oktobra će biti nestabilnija. Jedna šarmantna Devica mogla bi da osvoji vaše srce. Osobe iz prošlosti želeće da poprave odnos sa vama.

Zdarvlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DANAS TAČNO U 15:30H STIGLA JE JESEN, A S NJOM I ŠOKANTNA PROMENA! Počinje i RETROGRADNI Merkur koji će OVIM ZNACIMA POMRSITI KONCE!
Horoskop

DANAS TAČNO U 15:30H STIGLA JE JESEN, A S NJOM I ŠOKANTNA PROMENA! Počinje i RETROGRADNI Merkur koji će OVIM ZNACIMA POMRSITI KONCE!

Iako ste možda ljubitelj leta, danas tačno u 15:30 časova stiže jedno od najlepših godišnjih doba - jesen. Astrološki gledano, početak jeseni donosi nam uzbudljivu planetarnu konstalaciju, jer Sunce, planeta vitalnosti ulazi danas u Vagu, a 14. oktobra kreće i retrogradni Merkur. Takođe, planeta ljubavi, Venera ulazi u analitičnu Devicu 2. oktobra

22.09.2020

13:32

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija