• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.09.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 28. SEPTEMBAR! LAV će se ZALJUBITI NA PRVI POGLED, BLIZANCE očekuje VELIKI BIZNIS, ŠKORPIJE, povedite računa o ZDRAVLJU!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 28. SEPTEMBAR! LAV će se ZALJUBITI NA PRVI POGLED, BLIZANCE očekuje VELIKI BIZNIS, ŠKORPIJE, povedite računa o ZDRAVLJU!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Težićete ostvarenju nove ljubavi i može se desiti da uđete u neku nedefinisanu vezu. POSAO: Imaćete priliku da testirate svoje radne sposobnosti jer ćete imati dosta problema. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Danas će vaše raspoloženje biti vrlo promenljivo. Moguće je da ćete više vrednovati prijateljske od romantičnih veza. POSAO: Ovo je dan za promene i preuzimanje inicijative. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI
LJUBAV: Svideće vam se neko ko živi u vašoj neposrednoj okolini i koga niste nikada pre simpatisali. POSAO: Lako možete naći posao u vezi sa logistikom i trgovinom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuuterstock

RAK
LJUBAV: Moguće je da upoznate nekog ko će vas zainteresovati. Ovo može biti interesantan dan za ljubav. POSAO: Poboljšanje uslova rada i neke pozitivne promene na poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama, pa ćete se sigurno zaljubiti. Ako ste već zaljubljeni, onda ćete uživati u ljubavi. POSAO: Možete dobiti čak dve ponude za posao. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Danas ćete biti okrenuti nekim drugim stvarima u životu. Moguće je da ostvarite nove kontakte. POSAO: Imate jaku želju da budete sami svoj gazda i da imate više slobode u radu. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Prilike za ljubav lako dolaze i množe se. To bi moglo čak da predstavlja problem jer će vam biti teško da se odlučite. POSAO: Izgleda da će vam dobro raspoloženje pomoći i u poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete prilike upoznate nekoga ko će vas silno privući ili pak da provedete vreme sa nekim ko vas privlači. POSAO: Uspeh u radu sa ljudima i dobri međuljudski odnosi. ZDRAVLJE: Problem s venama.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da se dobro provedete i da upoznate mlađu osobu koja će vam se dopasti. POSAO: Moguća pogrešna ulaganja. Nemojte impulsivno trošiti. ZDRAVLJE: Grlobolja.

JARAC
LJUBAV: Družićete se, ali neće vas interesovati bilo kakvo obavezivanje u ljubavnom životu. POSAO: Uspeh u svakom poslu koji podrazumeva trgovinu. ZDRAVLJE: Malokrvnost.

VODOLIJA
LJUBAV: Postoji mogućnost da napravite pozitivan pomak, jer ćete danas imati sreću u ljubavi. POSAO: Dobićete nove prilike za posao, vezane za kreativan rad. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Moguća tajna ljubav sa nekim s kim radite ili ćete ući u poslovni odnos sa osobom sa kojom ste u romantičnoj vezi. POSAO: Moguće promene u vezi sa poslom i procesom rada. ZDRAVLJE: Temperatura.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija