• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. OKTOBRA: Ovnovima sledi LJUBAV NA POSLU, Jarčevi čekaju POMOĆ PRIJATELJA, a evo koji znak će upoznati MISTERIOZNU OSOBU

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. OKTOBRA: Ovnovima sledi LJUBAV NA POSLU, Jarčevi čekaju POMOĆ PRIJATELJA, a evo koji znak će upoznati MISTERIOZNU OSOBU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Pred vama je krizna nedelja jer ste nepromišljeni, pa ne razmišljate racionalno o svojim potezima. Iskroristite podršku jedne Škorpije za posao. Moguće je uvećanje zarade. Ne dozvolite da vas energija Marsa navede da napravite pogrešne poteze.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam ljubav na poslu. Bacićete oko na osobu koju znate preko poslovnih kontakata i taj odnos će se sve više razvijati u pravcu u kojem želite. Pomalo ste nestrpljivi.

Zdravlje - Loše.

Foto: pexels.com

BIK

Posao - Dobra pozicija Venere osigurava vam dobru poziciju na poslu, stim što ćete pokušavati da ispravite neke nepravde na poslu. Imaćete konflikte sa Vagama i Lavovima, ali vam to neće poljuljati samopuzdanje.

Ljubav - Vreme je za novo poznanstvo! Ukoliko imate vezu sa Ovnom, odnos će kulminirati, pa će lako doći do raskida. Nećete moći da popravite greške iz prošlosti, a stvar je u tome što vi trenutno gledate napred, a partner unazad.

Zdravlje - Dobro

 

BLIZANCI

Posao - Iskoristite nedelju koja je pred vama jer Merkur neće biti retrogradan do 14. oktobra. Tako je bitno da sve realizujete do tog datuma, kako ne bi kasnije sve krenulo u konfuznom smeru.

Ljubav - Partner vam je konstatno nezadovoljan i to vas opterećuje. Vi ste u fazi kada ćutite i ne želite da se raspravljate. Najbolje je da ostanete suzdržani jer ništa trenutno ne možete da popravite.

Zdarvlje - Dobro.

Foto: Pixabay

 

RAK

Posao - Sunce , Mars i Saturn vas stavljaju u nezavidnu poziciju, pa vam sve teško pada. Na poslu vas očekuju velike promene i konflikti. Imaćete utisak da neko stalno kritikuje vaš rad, pa je najbolje da se strpite mnogo gorih situacija. Nije sjajno, ali će ova faza da prođe.

Ljubav - Upoznaćete jednu mlađu šarmantnu osobu na mestu javnog tipa. To će vam biti nova zanimacija. Neko će vas osvojiiti na osnovu ličnog šarma. Pred vama je nedelja za dopisivanje.

Zdravlje - Osetljivo.

 

LAV

Posao  - Sunce u lošim aspektima doprinosi tenzijama, pa čak i na radnom mestu. Nećete nikako moći da pronađete zajednički jezik sa ljudima iz svog okruženja. Možete lako da kažete nešto što ne mislite. Loša nedelja za pregovore i kraća putovanja.

Ljubav - Imate sve veće kriterijume i zbog toga stre strogi prema osobi koju volite. Stalno vagate da li bi nešto moglo da bude bolje. U silnom razmišljanju propuštate momente. Imaćete ne tako prijatan razgovor sa partnerom.

Zdravlje - Problemi sa bubrezima.

 

DEVICA

 

Posao – Nedelja koja je pred vama je još uvek dobra za pregovore i sve to treba da radite do 14. oktobra. Vaša inicijativa će biti uspešna uskoliko iskoristite period pre retrogradnog Merkura. Očekuju vas povoljne vesti i dobri su dani za završavanje paprilogije.

Ljubav – Dopisujete sa jednom osobom koja je u vama probudila nešto novo. Neko će otkriti kakvi ste stvaro i to će vas približiti toj osobi. Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo. Ukoliko niste, dolazi do poboljšanja komunikacije sa partnerom.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

VAGA

Posao – Venera u dvanaestom polju ukazuje da vi sebe opterećujete raznim detaljima, pa ste u stalnoj borbi sa sobom kako nešto jeste i kako biste voleli da bude. Očekuje vas poboljšanje zarade posredstvom Škorpije. Previše ste neodlučni poslednjih dana.

Ljubav – Imate veoma težak odnos sa osobom do koje vam je stalo. Vama je potrebno usmerenje i fokus u životu. Jedna osoba za koju ste smatrali da vam je prijatelj vas je izdala. Vodite računa kome poklanjate poverenje.

Zdravlje – Lošije.

 

ŠKORPIJA

Posao – Najviše energije gubite na poslu. To vas izluđuje ali vam je neophodno da se dokazujete na radnom mestu. Sve vreme mislite da su vam potrebni novi izazovi i jedan Ovan će vam to omogućiti. To svakako neće ići lako.

Ljubav – Intenzivno razmišljate o osobi koju znate preko prijatelja. Devica ili Vaga su vam dobri potencijalni partneri u ovom periodu. Vi ste pomalo nestrpljivi u tom odnosu, a druga osoba previše racionalna.

Zdravlje – Problemi sa glavom.

 

STRELAC

Posao – Vi radite na poboljšanju finansijske situacije. Na poslu imate priliku da napredujete uz pomoć Device ili Vage. Potrebni su vam novi projekti i poslovi jer želite više da se dokazujete. Neko pokušava da vam pomogne sa strane na poslu.

Ljubav – Upoznali ste jednu zatvorenu, misterioznu osobu koja vas je navela na razmišljanje. Opterećeni ste nekim tajnama u odnosu i to vas buni. Manje se opterećujte poslom, a više razmišljajte o ljubavi.

Zdravlje – Dobro.

Foto: pexels.com

JARAC

Posao – Položaj planeta vam teško pada, pa sve burno preživljavate na radnom mestu. Međutim, do 14. oktobra možete da iskoristite uticaj Merkura, koji podrazumeva prijateljsku podršku. Osoba u znaku Škorpije ili Device može da vam pomogne u ovom periodu.

Ljubav – Pošto vas posao i privatni problemi opterećuju, nalazite veoma malo vremena za ljubav, iako se jedna osoba zemljanog znaka trudi da provede vreme sa vama. Prijaće vam društvo Device.

Zdravlje – Slabo.

 

VODOLIJA

Posao – Planetarni uticaj ni vama ne odgovara, pa imate utisak da ne napredujete na poslu. Svi oko vas su sluđeni i jedno rade, a drugo misle. Najvažnije je da ne ulazite u konflikte i tvrdoglvano ne zastupate stavove koji verovatno nisu jedini ispravni.

Ljubav – U ljubavi prolazite kroz krizu. Partner vam je neodlučan i na nekoj vrsti životne prekretnice. Nikako da izbalansirate odnos i pronađete zajednički jezik. Probajte da se ne raspravljate.

Zdravlje – Dobro.

 

RIBE

Posao – Sunce u lošom aspektima ukazuje na dam je svega preko glave na poslu. Danas jedno, sutra drugo, ali opet izađete na to da se ništa ne menja. Teško vam je jer ne možete da utičete na to kako se razvija situacija na poslu. Iskoristite podršku Device i Škorpije.

Ljubav – U ljubavi vam je bolje nego na poslu. Jedna šarmantna osoba, vodenog znaka planira susret sa vama. To može da bude i neko ko dolazi sa putovanja. Isto tako, ukoliko ste u braku, prijao bi vam kraći put pored vode.

Zdravlje – Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!
Horoskop

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Astrološki gledano, oktobar je u znaku velikih promena, naročito kada se uzme u obzir da je Mars retrogradan, ali i Merkur koji kreće nazadno 14. oktobra, uz loše aspekte sa planetama iz Jarca. Psihološki gledano, zbog punog Meseca u Ovnu večeras u 23:05h svi znaci će burno reagovati na sve što im se dešava u životu, a ključna reč je samokontrola

01.10.2020

07:45

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija