• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. OKTOBRA: Kreće RETROGRADNI Merkur - isplivavaju MRAČNE TAJNE! Škorpije u KRIZI, Device i Blizanci SLUĐENI, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 19. OKTOBRA: Kreće RETROGRADNI Merkur - isplivavaju MRAČNE TAJNE! Škorpije u KRIZI, Device i Blizanci SLUĐENI, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Situacija na poslu će biti stabilna do 14. oktobra, kada ulazite u krizni period i uopšte nećete znati šta je ispravna stvar. Pregovori će biti otežani, a komunikacija sa saradnicima teška. Budite oprezni sa Škorpijama.

Ljubav - Odnos sa osobom koju poznajete preko posla sve više napreduje.To može da bude jedna Devica ili Vaga. Stvar je u tom što ste vi nestrpljivi i brzo vas prolazi volja za bilo čim, pa možete lako da upropastite odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje - Slabo.

 

BIK

Posao - Venera u Devici donosi vam kreativnu nedelju na poslu. Imate priliku za novu ponudu za posao, odnosno nešto što je bliskije vama kao osobi. Na finansijskom planu će sve da stoji iza 14. oktobra, pa budite spremni za tako nešto.

Ljubav - Možete lako da se zaljubite u osobu koju ćete upoznati na mestu javnog tipa. Očekujte javljanje jedne osobe iz prošlosti. To može da bude stara ljubav ili neko sa kim imate neraščišćene račune.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Retrogradni Merkur od 14. oktobra dodatno će usporiti situaciju na poslu, pa možete da očekujete kvarenje planova. Sve što sada mislite tokom predstojeće sedmice neće se realizovati. Nije dobar momenat za promenu posla.

Ljubav - Na emotiviom planu vam isto ne cvetaju ruže, pa je najbolje da se strpite pogrešnih poteza naredne nedelje. Partner vam je nervozan zbog finansija, a vi ne možete da izađete na kraj sa poslom.

Zdravlje - Lošije.

 

RAK

Posao - Situacija na poslu je napeta, pa ste nervozni i nezadovoljni. Kako se bude bližila sredina nedelje, pregovori će krenuti da se odlažu. Potrebno je da budete strpljivi jer Mars u Ovnu donosi konflikte i nesporazume. Želite da menjate posao, a nemate na koga da se oslonite.

Ljubav - Pokušavate razgovorom da popravite odnos sa jednom osobom koja vam je važna. Međutim, od sredine nedelje i razumevanje će biti na kritičnom nivou.

Zdravlje - Lošije.

 

LAV

Posao - Sunce u lošim aspektima ukazuje da ovo nije vaša nedelja. Niste sigurni u svoje postupke, pa ste skloni pogrešnim potezima. Pokušavate da isterate neki svoj stav, ali vam to ne polazi za rukom. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav - Osoba do koje vam je stalo je opterećena poslom i to vam stvara probleme u odnosu. Vi ste skloni teškim rečima i kritkama, tako da je najbolje da ne produbljujete krizu.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Retrogradni Merkur će vam pokvariti sve planove! Najteže će vam pasti to što ne možete da se fokusirate na ono što vam je važno. Kasnićete sa završavanjem obaveza, a ne treba da očekujete da će sve ići po planu. Ne potpisujte ništa važno.

Ljubav - Imaćete odličnu podršku partnera u periodu kada vam je najpotrebnije. Imaćete podršku, a to će biti najbitnije. Ukoliko ste slobodni, sledi vam poznanstvo sa osobom vodenog znaka.

Zdravlje - Osetljivo.

 

VAGA

Posao - Iako je Sunce u vašem znaku, vi ste u prelomnom periodu kada gubite samopuzdanje i niste spremni da preuzmete odgovornost. Pokušavate da naplatite novac koji vam neko duguje, ali to neće ići tako lako. Nije dobra nedelja za ulaganja. Povučeni ste u sebe i pomalo neracionalni.

Ljubav - Intenzivno razmišljate o osobi o kojoj ne želite mnogo da govorite. Nije isključeno da imate tajnu ljubav . Ukoliko ste u braku, prolazite kroz ozbiljnu krizu. Imate osećaj da vam partner stalno nameće šta treba da radite.

Zdravlje  - Lošije.

 

ŠKORPIJA

Posao - Retrogradni Merkur donosi vam krizu na poslu. Idete korak napred, a nazad dva. Prinuđeni ste da se povežete sa starim saradnicima, a najradije ne biste radili ništa. Usporeni ste i sve vam smeta.

Ljubav - U ljubavi učite kako da gradite odnos na osnovu prijateljstva. Jedna Devica će vam biti dobra prilka za ljubav. Ukoliko ste u vezi, partner će vam dati podršku za nešto što vam je trenutno važno.

Zdravlje  - Glavobolje.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Dobar položaj Venere doprinosi da ste na poslu veoma marljivi i analitični, a imate snažnu podršku osobe u znaku Device. Kretanje Merkrua unazad od 14. oktobra usporiće neko poslovno partnerstvo, pa ne treba da se začudite ukoliko se planovi budu odlagali.

Ljubav - Tokom sledeće nedelje ulazite u fazu kada će osoba koja vam se sviđa biti veoma neodlučna, pa ne očekujte neku konkretnu inicijativu. Moguće je da će vam se javiti stara ljubav.

Zdravlje - Dobro.

 

JARAC

Posao - Planete nisu na vašoj starani, a retrogradni Merkur će vam usporiti planove. Potrebno je da budete strpljivi i sačekati bolji momenat za ostavrivanje planova na poslu. Vage i Ovnovi vam zadaju muke.

Ljubav - Savet je da sa osobom do koje vam je stalo promenite neke okolnosti. Najbolje bi bilo da otputujete par dana da se oslobodite pritiska od posla.

Zdravlje  - Lošije.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Retrogradni Merkur u Škopriji unosi vam konfuziju na poslu, pa ćete se suočiti sa situacijom da vas neko ogovara iza leđa. Vodite računa kome poklanajate poverenje. Mnoge osobe nisu onakve kakve se predsatvljaju.

Ljubav - U ljubavi prolazite kroz krizu. Vi nemate strpljenja, a partner ne zna šta tačno želi Zbog toga ste na nekoj vrsti klackalice, koja lako može da prevagne ka raskidu.

Zdravlje  - Dobro.

 

RIBE

Posao - Poslovna situacija nije sjajna, a najveća briga su vam finansije. Ovnovi i Vage su vam najveća prepreka. Smatrate da zalužujete više para. Sve promene dolaze sporo, a to vas iritira. Jedino vam preostaje da budete strpljivi, naročito ukoliko imate poslovno partnerstvo.

Ljubav - Situacija u ljubavi postaje čudna, jer Merkur kreće nazad, pa će osoba do koje vam je stalo postati labilnija nego ikada. Nije isključeno da ćete saznati nešto što vam se ne dopada ili možda neku tajnu.

Zdravlje - Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!
Horoskop

ASTRO ALARM! Oktobar donosi ŠOKANTNE PROMENE ovim znacima! Ovnovi pred NERVNIM SLOMOM, retrogradni Merkur URNIŠE Blizance i Device, a evo ko ima TAJNU LJUBAV!

Astrološki gledano, oktobar je u znaku velikih promena, naročito kada se uzme u obzir da je Mars retrogradan, ali i Merkur koji kreće nazadno 14. oktobra, uz loše aspekte sa planetama iz Jarca. Psihološki gledano, zbog punog Meseca u Ovnu večeras u 23:05h svi znaci će burno reagovati na sve što im se dešava u životu, a ključna reč je samokontrola

01.10.2020

07:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija