• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. OKTOBAR: ŠKORPIJE čeka susret sa voljenom osobom, dok VAGE očekuje kriza u ljubavnom životu!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 12. OKTOBAR: ŠKORPIJE čeka susret sa voljenom osobom, dok VAGE očekuje kriza u ljubavnom životu!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Privlačiće vas ideja upuštanja u kratkotrajnu vezu bilo da ste sami ili ne. POSAO: Možete izgubiti novac ili nešto vredno, zato budite pažljiviji. ZDRAVLJE: Napadi migrene.

BIK
LJUBAV: Vrlo nemiran ljubavni život sa previše uzbuđenja i promena nije nešto što je po vašem ukusu. POSAO: Možete očekivati napredak, pogotovo ako se bavite spoljnom trgovinom. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Vaš društveni život biće vrlo bogat, što će vam stvoriti prilike za ljubav. POSAO: I dalje se nalazite u povoljnom periodu za posao i možete ostvariti značajan napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa nekim s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Mogući su raznovrsni problemi u ovoj sferi, a posebno je bitno da ne pravite greške pri radu. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Pixabay

LAV
LJUBAV: Sreća u kontaktu sa obrazovanim osobama. Moguće je da vam se dopadne neko mlađi. POSAO: Napravićete neracionalne troškove, zbog čega ćete zažaliti u budućnosti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA
LJUBAV: Dobro ćete se slagati sa partnerom, pogotovo na intelektualnom nivou. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija, trgovine i pružanja intelektualnih usluga. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Nepovoljan razvoj događaja. Kriza u ljubavnom životu. POSAO: Moguće velike promene u karijeri, prestanak radnog odnosa ili započinjanje novog posla. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Susret sa voljenom osobom i vreme provedeno u harmoniji. POSAO: Imaćete previše posla. Radikalno ćete promeniti način na koji obavljate posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Ako ste u dužoj vezi, zabrinuće vas nestabilnost koja će zavladati u vašem ljubavnom životu. POSAO: Novčani dobitak, ali ipak treba da povedite računa da ne trošite previše. ZDRAVLJE: Povreda.

Foto: Pixabay

JARAC
LJUBAV: Sumnjate u iskrenost voljene sobe, možda i bez razloga. POSAO: Pojaviće se neke prilike ili finansijska podrška, koje će vam pomoći da ostvarite ono što želite. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Dobar dan za ljubav i uspostavljanje bliskosti sa voljenom osobom. POSAO: Nadređeni će biti vrlo loše volje i možda ćete morati da istrpite neopravdanu kritiku. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Imaćete neku nedefinisanu vezu ili vezu na društvenim mrežama. POSAO: Neprijatna dešavanja na poslu ili ćete imati problema sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Psihosomatske tegobe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija