• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

12.10.2020

16:09

LJUBAV IZ PAKLA! Ovih 7 astroloških parova ne mogu da opstanu zajedno, OSUĐENI SU NA PROPAST!

Horoskop

LJUBAV IZ PAKLA! Ovih 7 astroloških parova ne mogu da opstanu zajedno, OSUĐENI SU NA PROPAST!

Podeli vest

Ljubavne veze između ovih horoskopskih znakova osuđene su na PROPAST.

Sedam zlosrećnih astroloških parova.

Jarac i Strelac

Ova dva znaka u potpunosti su različita. Osobe rođene u znaku Jarca vrlo lako se razočaraju i, mada govore kako im ljubav nije najvažnija stvar, san im je da pronađu svoju srodnu dušu.

Lav i Ribe

Lavovi vole da se u potpunosti predaju svom partneru, ne podnose jadikovke i pesimizam pa bi iz veze s Ribama izašli razočarani i frustrirani.

Vodolija i Bik

Vodolija je znak koji uvek teži svojoj slobodi i neopterećenosti. Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za nju jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost.

Vaga i Škorpija

Vage traže ljubav na duge staze, predanost, mir i odanost. Škorpion ne može da pruži ništa od toga jer je izuzetno pesimističan, lenj i neobazriv.

Foto: Shutterstock

Ovan i Devica

Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Zato je Devica loš izbor za Ovna, zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti.

Bik i Blizanci

Iako su Bikovi sjajan materijal za vezu i vrlo su tolerantni, ni oni ne mogu da trpe svakoga. Blizanci se teško skrase i primire, pa odan znak poput Bika mogu samo da dovedu do ludila.

Rak i Strelac

Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu naći u Strelcu. Raku je potreban neko ko će se oko njega truditi i pokazati mu prave emocije i ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija