• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: thoughtcatalog.com/informer.rs

12.10.2020

15:38 >> 15:59

NE MIRITE SE NIKAKO! Ovan nikada NIJE HTEO da vas SASLUŠA, Strelac nikada NIJE ispunio OBEĆANJE...

Horoskop

NE MIRITE SE NIKAKO! Ovan nikada NIJE HTEO da vas SASLUŠA, Strelac nikada NIJE ispunio OBEĆANJE...

Podeli vest

Astrologija će vam pomoći da shvatite zašto ni slučajno ne treba da se pomirite sa njim!

OVAN

Ako vam je bivši rođen u znaku Ovna, garantujemo da je ćudljiv i da ima kratak fitilj. Dok ste bili zajedno, nikada nije imao strpljenja i vremena. Sigurno je igrao (a možda još uvek pokušava da igra) „toplo-hladno“ sa vama, pa bi čas da se miri, čas ne. Ne nasedajte, neće se promeniti!

BIK

Ako vam je bivši Bik, zaista nam je žao zbog svega što ste prošla sa njim. Posesivan je do bola, i garantujemo da je to bio glavni razlog vašeg raskida. Uvek vam je proveravao telefon i društvene mreže, a pokušaj vašeg izlaska sa društvom je vodio do njegove eksplozije besa. Sigurno vam i sad povremeno pusti neku poruku, čisto da pokaže da vas još uvek ima u šaci.

Foto: Shutterstock

Tekst potpisa

BLIZANCI

Bivši vam je jezivo neodlučan, i ako je i uspeo da vas namoli da se pomirite, sigurno je već sledećeg dana raskinuo sa vama. Kada ostane sam i kada mu je dosadno, opet će vas moliti da se pomirite, a ljubav će trajati sve dok ne iskrsne nešto zanimljivije.

RAK

Bivši vam je nesigurni manipulator. Uvek je pokušavao da vas kontroliše, i to ne direktno već kroz pasivno-agresivne komentare.

Foto: Shutterstock

LAV

Bivši vam je kralj melodrame. Raskid vam je sigurno bio teatralan, a ako ste vi ostavili njega ne isključujemo mogućnost da je pao na kolena moleći za drugu šansu. Sve to radio je samo zbog dramskog efekta.

DEVICA

Ako vam je bivši rođen u znaku Device, sigurno sve shvata preozbiljno. Niste mogli ni da se našalite sa njim a da on uvređeno ne ode. Dobra stvar je da vas neće moliti da se pomirite jer će do kraja života biti smrtno uvređen što vam je palo na pamet da ga ostavite.

VAGA

Vaga vam, kao i Devica, do  kraja života neće oprostiti što ste ga ostavili. Sa njim postoji šansa za pomirenje, ali će vas makar jednom nedeljno podsetiti na vaš grešni pokušaj da raskinete. Vaga nikada neće priznati da pati bez vas, čak i kada se svako veče kupa u sopstvenim suzama.

ŠKORPIJA

Škorpija vam nikada nije ni verovala, samo je glumio poverenje. Sigurno vas je u toku veze bezbroj puta uhodio kako bi video gde „zaista“ idete. Škorpija će dati sve od sebe da se pokajete što ste raskinuli sa njim, pa će gledati da izlazi na vaša omiljena mesta, uvek u društvu neke nove partnerke. Ne nasedajte!

Foto: Shutterstock

STRELAC

Bivši vam je strašno nestrpljiv, a na prste jedne ruke možete da nabrojite njegova obećanja koja je zaista i ispunio. Strašno je emotivan, i, mada teško da će to priznati, ako vam je veza bila iole ozbiljna, trebaće mu par godina da vas preboli.

JARAC

Bivši je najviše na svetu voleo da vam drži predavanja na razne teme, jer – ko zna ako ne Jarac. Raskid ne podnosi dobro, i sigurno vam je par puta napisao na Fejsbuku da ćete zažaliti, i da je on najbolje što je moglo da vam se desi u životu. Naš savet je da ga blokirate.

VODOLIJA

Vodolija je izuzetno tvrdoglava. Ako bi da se pomiri, iskakaće vam i iz frižidera sa predlogom za pomirenje. To sve rade samo da bi dokazali sebi i vama da uvek mogu da vam se vrate, a u suštini ih boli uvo za vas, i za bilo koga oko njih. Važno im je samo da je njima dobro.

Foto: Shutterstock

RIBE

Riba je posle raskida žrtva koja će svu krivicu za razlaz svaliti na vas, a potom celom društvu pričati kako ste bili grozni prema njemu u vezi. Kada ga ostavite, laknuće vam!

Koji su ZNAKOVI SU NAJGORI VOZAČI čitajte OVDE.

A koji se NIKADA NEĆE UDATI/OŽENITI čitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija