• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2020

09:38

ASTRO ALARM! Kreće RETROGRADNI Merkur - počinje DRAMA! Spremite se za POGREŠNE DIJAGNOZE i čudne POZIVE, ali to nije NAJGORE ŠTO ĆE VAS SNAĆI

Horoskop

ASTRO ALARM! Kreće RETROGRADNI Merkur - počinje DRAMA! Spremite se za POGREŠNE DIJAGNOZE i čudne POZIVE, ali to nije NAJGORE ŠTO ĆE VAS SNAĆI

Podeli vest

Merkur, planeta koja je odgovorna za komunikaciju i logičko rasuđivanje, počinje svoj retrogradni hod 14. oktobra i krenuće napred tek 4. novembra

Kako će Merkur biti retrogradan u Škorpiji, jasno je da će poprimiti karakteristike tog znaka, pa možemo da očekujemo saznavanje raznoraznih tajni.

Retrogradan Merkur na globalnom nivou doneće otežanu komunikaciju i pregovore, pogrešno shvatanje poruka koje primamo, pogrešne dijagnoze (kod lekara) i odlaganje bitnih stvari.

Malo je reći da će ljudi biti sluđeni, pa astrolozi obično savetuju da ne potpisujete ništa važno u tom intervalu jer će nivo logičkog i racionalnog rasuđivanja biti sveden na minimum. 

Iako će retrogradan Merkur biti težak za sve, pojedini znaci će ga osetiti više nego ostali.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA - Kako će Merkur biti retrogradan u vašem znaku, jasno je da nećete znati šta vas je snašlo. Očekujte neracionalne pozive i poruke koje nemaju nikakv smisao. Ne dogovarajte ništa važno u period do 4. novembra, jer će realizacija biti otežana.

LAV - Očekujte kvarove u stanu i verovatno neobične račune. Moguće je da vam na kućnu adresu stigne nešto što vama uopšte ne pripada!

VODOLIJA - Retrogradni Merkur osetićete najviše na poslu. Neko će vam obećati nešto što neće biti ostvareno. Ne očekujte veliki pomak i pomerite važne planove za novembar.

BIK - Sledi vam kriza u braku! Razumevanje sa osobom do koje vam je stalo će biti na minimumu. Ukoliko imate poslovnog partnera, odnos će biti otežan.

Što se tiče Devica i Blizanaca, pošto je Merkur njihova vladajuća planeta, oni će takođe teško podneti ovaj period do 4. novembra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija