• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. OKTOBAR: Velike promene na poslu očekuju OVAJ ZNAK, a VODOLIJA će se zaljubiti u nekoga ko nije spreman na DUGU VEZU!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. OKTOBAR: Velike promene na poslu očekuju OVAJ ZNAK, a VODOLIJA će se zaljubiti u nekoga ko nije spreman na DUGU VEZU!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Partner će biti neuhvatljiv i više zainteresovan za svoj društveni život nego za vas. POSAO: Mogući su različiti problemi logističke i administrativne prirode. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BIK
LJUBAV: Imaćete više zanimljivih kontakata, ali možda ćete razmišljati o nekome s kim ste nedavno raskinuli. POSAO: Promene, posebno za one koji se bave privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BLIZANCI
LJUBAV: Iako ćete biti dobro raspoloženi, danas nećete naći ljubav, ali možda vam se dopadne neko. POSAO: Postoji mogućnost da nađete dodatni posao. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Imaćete prijatnu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nećete uspostaviti blizak odnos. POSAO: Tražićete novi posao ili ćete dobiti ponudu za novi posao. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Mišljenje okoline vam je vrlo važno. Zbog toga ćete se potruditi oko svog izgleda i možda imati više prilika za ljubav. POSAO: Moguće su promene u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.

DEVICA
LJUBAV: Ako ste već u vezi, mogući su problemi zbog vrlo "rastegljivog" shvatanja vernosti. POSAO: Možete dobiti više od jedne ponude za posao. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Mislićete na osobu koja je daleko ili na nekoga s kim ne možete biti. POSAO: Nepovoljan period za sklapanje ugovora. Ne treba nikome slepo da verujete. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.


 

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: U ovom periodu ste previše skloni sanjarenju, zbog čega nećete prepoznati prilike koje se nude. POSAO: Loš dan za one koji se bave upravljanjem tuđim novcem. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima.

STRELAC
LJUBAV: Nećete biti baš raspoloženi za ljubav na duge staze. Vaš slobodni duh vam to danas ne dozvoljava. POSAO: Bićete razapeti između raznih dobrih prilika. ZDRAVLJE: Problemi s apetitom.

JARAC
LJUBAV: Nedovoljno jasna komunikacija mogla bi da dovede do problema u ljubavnom odnosu. POSAO: Lako možete naći novi posao, kao što verovatno priželjkujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: U ovom periodu vam se dopadaju osobe koje nisu raspoložene da se obavežu ni na koji način. POSAO: Poslovni partner će vas izneveriti. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

RIBE
LJUBAV: Imaćete teškoća da razlučite stvarnost od onoga što je plod vaše mašte, pogotovo u ljubavi. POSAO: Moraćete da budete u većoj meri odgovorni. Klonite se sumnjivih radnji i ljudi. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbiin koji u SE glasa za prijem samozvanog Kosova!
Politika

Čovek bez obraza, srama i stida! Evo ko je Srbiin koji u SE glasa za prijem samozvanog Kosova!

Potpredsednik Parlamentarne skupštine Saveta Evrope Snježana Novaković Bursać, članica delegacije BiH iz Republike Srpske, oglasila se za RT Balkan iz Strazbura i ocenila da je , po njenom mišljenju, "stav Saše Magazinovića po pitanju glasanja o prijemu tzv. Kosova neprikladan, imajući na umu da vrlo verovatno zna koliko je to pitanje važno i uznemirujuće za srpski narod u celini".

16.04.2024

22:32

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija