• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.10.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 30. OKTOBAR: ŠKORPIJA će se naći u TEŠKOJ SITUACIJI, a ovaj znak neka se pričuva na poslu!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 30. OKTOBAR: ŠKORPIJA će se naći u TEŠKOJ SITUACIJI, a ovaj znak neka se pričuva na poslu!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Nalazite se u izazovnom periodu, pa zbog toga ni vaš ljubavni život neće funkcionisati najbolje. POSAO: Bez promena, trend koji vlada će se nastaviti. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

BIK
LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav, zbog čega ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Povoljan dan za bavljenje umetnošću i kreativnim radom. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Imate šansi da sretnete nekog ko vam se dopada, ali nećete biti raspoloženi za upuštanje u bilo kakav odnos. POSAO: I dalje su moguće greške pri radu i problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Već neko vreme ste blokirani. Loša komunikacija. POSAO: Možda ste doživeli neke promene i nestabilnost u na poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Može se desiti da vas neke nepredviđene okolnosti razdvoje od voljene osobe. POSAO: Moguće promene, ali ovoga puta pozitivne. Napredak ili ponuda za bolji posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stariji od vas, ili uopšte nećete biti zainteresovani za ljubav. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i radu s ljudima. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: U fokusu svega biće dešavanja u vašem ljubavnom životu, jer vas trenutno samo to interesuje. POSAO: Povoljna situacija na planu karijere, možete napredovati. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Dopašće vam se dve osobe, svaka na svoj način. Zbog toga ćete biti u dilemi. POSAO: Moguće je da ćete dobiti ideju da započnete privatni biznis. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

STRELAC
LJUBAV: Ako ste sami, nećete imati prilike za ljubav, a ako ste u vezi, imaćete problema. POSAO: Bićete skoncentrisani na druge sfere života. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Niste raspoloženi za ljubav i to će vam praviti probleme, pogotovo ako ste već u vezi. POSAO: Razmišljaćete da počnete da radite samostalno, ili od kuće. ZDRAVLJE: Osetljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Ljubavni život će biti nestabilan zbog loše komunikacije. Neke stvari koje treba reći ostaće neizrečene. POSAO: Moguće je da ćete imati većih problema u karijeri. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

RIBE
LJUBAV: Niko vam se neće dopadati. Prilike koje ćete imati će biti neprimamljive. POSAO: Moguće su kadrovske promene u firmi u kojoj radite. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija