• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. NOVEMBAR: BLIZANCI će brinuti oko posla, A OVAJ ZNAK očekuje veliki USPEH!

Horoskop

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 5. NOVEMBAR: BLIZANCI će brinuti oko posla, A OVAJ ZNAK očekuje veliki USPEH!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Uzdržite se od preteranih reakcija i pokušaja da na silu dobijete ono što želite. POSAO: Radićete nešto što će vas ispuniti i u čemu ćete istinski uživati. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama i nećete znati za koga da se odlučite. POSAO: Može se desiti neka negativna promena na poslu. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste već u vezi, možete imati problema zbog nekih tajnih simpatija koje gajite. POSAO: Imaćete problema u poslu. Smanjen obim posla i zabrinutost. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Imaćete prilike da ozbiljno razgovarate sa partnerom. Nekada su i neprijatni razgovori dobri, jer problem ne treba zanemarivati. POSAO: Promena na planu finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Partner će biti dobro raspoložen. Možete očekivati da dobijete neki dokaz ljubavi. POSAO: Mogući manji administrativni i logistički problemi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bićete okupirani nekim drugim stvarima, zbog čega vaš ljubavni život neće biti pun događaja i uzbudljiv. POSAO: Moguće je da će vam propasti neki dogovor. ZDRAVLJE: Slabije.

VAGA
LJUBAV: Vrlo pozitivan dan. Moguća je nova prilika za romansu, izlazak ili čak ulazak u vezu. POSAO: Povoljan period da privučete pažnju na sebe i izrazite se. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Povoljne vesti i pozitivni događaji u ljubavnom životu. POSAO: Manji problemi sa autoritetima i ograničenjima koje oni nameću. ZDRAVLJE: Upala mišića.

STRELAC
LJUBAV: Vaše optimistično raspoloženje može imati pozitivan uticaj na ljubavni život. Bićete vrlo pristupačni i dopadljivi. POSAO: Imaćete problema u procesu rada ili loše uslove rada. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Imaćete prilike da se nađete u društvu u kome ćete stupiti u kontakt sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Ulagaćete energiju u privatan biznis ili posao u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA
LJUBAV: Trenutna situacija obećava mnogo i dan će doneti još lepih događaja koji će vas ohrabriti. POSAO: Rad u timu ili poslovno partnerstvo je nešto u čemu ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE
LJUBAV: Moguća disharmonija u odnosu. Partner će biti nefleksibilan i tvrdoglav. POSAO: Može se desiti da imate izvesnih finansijskih problema ili teškoća da nametnete svoj autoritet. ZDRAVLJE: Prehlada.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija