• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 6. NOVEMBAR: Škorpije će zaigrati OPASNU IGRU, a ovaj znak neka se pričuva na poslu

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 6. NOVEMBAR: Škorpije će zaigrati OPASNU IGRU, a ovaj znak neka se pričuva na poslu

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju!

OVAN
LJUBAV: Vaša strastvena priroda biće blokirana. Ta promena u vama može da zabrine partnera i napravi mnogo problema. POSAO: Budite pažljivi pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam se silno dopasti osoba sa kojom radite ili neko koga ćete upoznati preko posla. POSAO: Očekujte pozitivna dešavanja u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Iako imate sreće u ljubavi, danas se možete razočarati jer nećete imati prilike da uživate u društvu partnera. POSAO: Problemi za one čiji posao podrazumeva putovanja. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Današnji dan doneće promenu vašeg raspoloženja nabolje. Ljubav će vam biti prioritet. POSAO: Problemi administrativne i logističke prirode. ZDRAVLJE: Odlično.

LAV
LJUBAV: Biće vam lako da uspostavite harmoniju u odnosu. Moguć fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Desiće se kadrovske promene na radnom mestu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Bićete vrlo loše raspoloženi, što će vam napraviti problem bilo da ste sami ili u vezi. POSAO: Reputacija će vam biti bolja, pogotovo kod osoba na višim instancama. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Možda ćete se zaljubiti u nekoga koga nije lako osvojiti i ko će biti izazov za vaš legendarni šarm. POSAO: Problemi pri radu za strance ili na putovanju u inostranstvo. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Možete upoznati osobu koja je već zauzeta, ali to vas neće sprečiti da flertujete. POSAO: Vaše mentalne sposobnosti biće blokirane, zbog čega su moguće greške. ZDRAVLJE: Dobro.

STRELAC
LJUBAV: Izabrana osoba biće loše volje, što će vam uništiti mogućnost da uživate u ljubavi. POSAO: Loš dan za one čiji posao zahteva neku vrstu javnog nastupa. ZDRAVLJE: Problem sa probavom.

JARAC
LJUBAV: Nepovoljan dan. Jednostavno uopšte nećete biti u prilici da se bavite ljubavnim životom. POSAO: Bićete opterećeni poslovnim obavezama ili zabrinuti za svoju poziciju. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Izvesno je da ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, ali ne i nešto više od toga. POSAO: Moguća negativna promena i neke prepreke u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Neko iz prošlosti vratiće se u vaš život i bićete primorani da rešavate probleme u odnosu sa tom osobom. POSAO: Napravićete neke bitne planove i doneti odluke. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija