• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.11.2020

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 23. NOVEMBRA: Škorpije dočekale svojih "PET MINUTA", Strelčevi upoznaju MISTERIOZNU OSOBU, a ovaj znak dobija PONUDU KOJA SE NE ODBIJA

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 23. NOVEMBRA: Škorpije dočekale svojih "PET MINUTA", Strelčevi upoznaju MISTERIOZNU OSOBU, a ovaj znak dobija PONUDU KOJA SE NE ODBIJA

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji....

OVAN

Posao - Povoljniji aspketi Merkura donose vam nove pregovore na poslu i konačno imate veće izglede za uspeh. Nešto što je na čekanju već mesec dana ima šanse da se realizuje. Imate finansijsku krizu jer ste pravili pogrešna ulaganja.

Ljubav - U ljubavi je turbulentan period. Stalno vam je do nekoga ko se ohladio i to vas iritira. Mars vas je naveo na impulsivne odluke koje su rezultirale brodolomom.

Zdravlje - Slabije.

 

BIK

Posao - Nezadovoljstvo na poslu traje sve vreme. Imate ideju da promenite posao, ali niste sigurni šta je prava odluka. Savet je da sačekate da Venera izađe iz Vage, a to je svakako do kraja meseca. Imate mogućnost zarade preko Škorpije.

Ljubav - U vašem životu postoje dve osobe, jedna mlađa, a druga je uticajnija. Obe su vam važne, ali zbog opterećenja na poslu ne stižete emotivno da se prepustite. Pustite posao, a više razmišljajte o emocijama.

Zdarvlje - Lošije.

 

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Odlična pozicija Sunca i Merkura donosi vam razrešenje poslovnih dilema. Očekujte novu poslovnu ponudu! Bićete u ozbiljnoj dilemi jer je ovo vaša šansa za napredovanje u karijeri .

Ljubav - Emotivno ste nestabilni. Pojavila vam se jedne osoba iz prošlosti i to vas opterećuje. Idite ka tome da stabilizujete odnos sa osobom do koje vam je stalo. Iako vam je posao priorotet, možete sve da postignete.

Zdravlje - Odlično.

 

RAK

Posao - Bolja pozicija planeta donosi vam olakšanje na poslu. Bićete zadovoljniji i čućete dobre vesti. Moguća je nova poslovna ponuda od Škorpije. Iako na poslu terate inat, u narednim danima ćete uspeti to malo da izbalansirate.

Ljubav - Na emotivnom planu dolazi do preokreta! Imaćete više od jednog zanimljivog poznanstva i to na mestu javnog tipa. Moguć je početak nove romanse. Zaljubljivi ste i spremni za pokazivanje svojih osećanja.

Zdravlje - Bolje.

 

LAV

Posao – Dobra pozicija Sunca donosi vam priliku da radite samostalan posao i to verovatno od kuće. Iako ste u povučenijoj fazi, iteako ste kreativni i to će se primetiti. Sledi vam poboljšanje finansijske situacije. Rodbina će vam biti velika podrška u ovom periodu.

Ljubav – Na emotivnom planu nema nekog pomaka izuzev što komunicirate porukama sa više osoba. Primetićete da konverzacija često dobija čudan smisao, pa vam to neće odgovarati. Osoba do koje vam je stalo mora da pazi šta govori, jer ćete prekinuti kontakt.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao – Imate veliku moć ubeđivanja i to treba da iskoristite. Odlična nedelja za pregovore i potpisivanje ugovora. Možete da očekujete neku vrstu ponde koja se ne odbija. Kreativna nedelja sa dobrim pozivima.

Ljubav – Vi i partner ste u harmoničnom odnosu i to će vam biti pokretač za sve ostale stvari u životu. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljivu komunikaciju sa jednom osoboma, koja može da se pretvori u nešto drugo.

Zdravlje – Odlično.

 

VAGA

Posao – Venera u lošem aspketima doprinosi da ste u konfliktu sa samim sobom, pa pravite pogrešne poteze. Nezadovoljni ste. Pomoću Škorpije i Lava imate priliku da zaradite dodatni novac i to će biti neka usluga od prijatelja. Poslušajte savet nekoga ko vam je blizak.

Ljubav – Krizni period u ljubavi malo popušta, ali ste na korak do rastanka. Ovo nije dobar momenat za isterivanje pravde i odnosi vise o tankom koncu. Potrudite se da budete pribrani do kraja meseca.

Zdravlje – Slabije.

 

ŠKORPIJA

Posao – Pozicija Sunca i Merkura vam donosi laka rešenja i dobre odluke u narednim danima. Imate neverovatnu moć da preokrenete situaciju u svoju korist. Iskoristite svojih “pet minuta”. U ovom periodu ne možete da pogrešite sa izborom.

Ljubav – U ljubavi vam ne cvetaju ruže jer ste superiorni u odnosu na partnera. Tajne kombinacije nisu pravo rešenje bez obrzira što vas privlači neko ko je zauzet na neki način.

Zdravlje – Odlično.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao – Venera u lošim aspketima doprinosi da ste nezadovoljni na poslu, pa vam sve smeta. Samo je potrebno da budete strpljivi jer trenutno ništa nije onako kako deluje da jeste. Imate podršku od nekih osoba sa strane, za koje nikada ne biste rekli da su vam prijatelji.

Ljubav – Jedna misteriozna osoba želi da se sretne sa vama na neobičan način. U ovom periodu lako možete da uđete u tajnu vezu, što bi vam bilo veoma primamljivo. Ukoliko ste u braku, saznaćete neku tajnu.

Zdravlje – Lošije.

 

JARAC

Posao – Došlo je i vaših "pet minuta" na poslu, odnosno ovo je prilika da popravite odnose. Imaćete zanimljive kontakte i vratiće vam se optimizam. U ovom period je najvažnija podrška prijatelja koja neće izostati.

Ljubav – Prijateljstvo vam je u fokusu, a emotivno ste zamenili ljubav za posao. Previše stre strogi prema osobama koje volite i trebalo bi malo da se opustite.

Zdravlje – Osetljivo.

 

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Iskoristite planete u Škorpiji da pokažete svoje potencijale na poslu. Iako se inatite, ovo je prilika da pokažete koliko ste zapravo sposobni. Moguća je nova poslovna ponuda i to itekako treba da iskoristite.

Ljubav – Jedna misteriozna, ambiciozna osoba vam je zapala za oko. Privlače vas osobe od karijere, a neki pripadnici vašeg znaka ka će uspeti da sarađuju sa partnerom. Bolja nedjelja za nova poznanstva.

Zdravlje – Bolje.

 

RIBE

Posao – Poslednjih dana vam se nižu dobri događaji i osećate se kao da imate sreće više nego ostali. Iskororistite pozitivan uticaj planeta da ostvarite nešto u svoju korist. Očekuju vas dobre vesti na poslu, a moguća je i nova šansa. Zvezde rade u vašu korist.

Ljubav – Vreme je za novo poznanstvo! Imaćete romantičan susret sa osobom vodenog znaka. Vi delujete jako harizmatično na osobe suprotnog pola i to će vam olakšati situaciju da budete otvoreniji. Ukoliko ste slobodni, moguća je nova romansa.

Zdravlje – Odlično.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!
Politika

Važno je da se čula istina! Maja Gojković: Podrška predsedniku Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u SB UN!

Dajem punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji se argumentovano i hrabro borio za interese Srbije u Savetu bezbednosti UN, najvišem forumu svetske politike. Naša zemlja je u prethodnom periodu suočena sa izuzetno teškim pitanjima samo zbog posvećenosti slobodoljubivoj i samostalnoj politici i zbog apsolutne odlučnosti da odbrani interese svoje države i naroda, koji je izložen najvećim izazovima decenijama unazad.

23.04.2024

09:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20