• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 18. NOVEMBAR: OVOM ZNAKU će se danas posrećiti, a BLIZANCI će imati veliki problem na POSLU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 18. NOVEMBAR: OVOM ZNAKU će se danas posrećiti, a BLIZANCI će imati veliki problem na POSLU!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Moguće je da će vas zainteresovati neko ko je već zauzet, jer će vas posebno privlačiti izazov. POSAO: Povoljan period za bavljenje marketingom i obrazovanjem. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Osoba koja želi da vas osvoji trebalo bi da vam priredi neko uživanje, vi lako padate na to. POSAO: Imaćete uspeha u sferi finansija. ZDRAVLJE: Infekcije.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobra komunikacija će dovesti do uspostavljanja harmonije u ljubavnom odnosu, koji je u poslednje vreme problematičan. POSAO: Blokada u karijeri, sa viših instanci. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Ništa posebno se neće desiti. Moraćete da sačekate neko bolje vreme za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti posao koji podrazumeva rad sa prijateljima. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Imaćete dosta kontakata, ali uglavnom posrednih. Možda ćete ih ostvariti preko društvenih mreža ili prijatelja. POSAO: Mogući problemi sa podređenim osobama. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA
LJUBAV: Razmišljaćete o nekoj staroj ljubavi ili ćete želeti da budete s nekim ko ne uzvraća vaša osećanja. POSAO: Promenljiva finansijska situacija. Oprezno ulažite novac. ZDRAVLJE: Problemi s bubrezima.

VAGA
LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti uzbudljiv, jer ćete biti naglašeno privlačni i okruženi zainteresovanim osobama. POSAO: Iskoristite svoju popularnost u ovom periodu. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA
LJUBAV: Bićete naglašeno sentimentalni, a privlačiće vas samo one osobe s kojima možete da ostvarite trenutni osećaj bliskosti. POSAO: Možete pokrenuti privatan biznis. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu jer je partner već neko vreme nezadovoljan vama i vezom. POSAO: Bićete u svojevrsnom vakuumu kada je posao u pitanju. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

JARAC
LJUBAV: Ovo je dan za osamljivanje i razmišljanje, pa možda nećete ni pokušavati da se bavite svojim ljubavnim životom. POSAO: Uglavnom ćete završavati započeto. ZDRAVLJE: Slabija vitalnost.

VODOLIJA
LJUBAV: Vaša privlačnost je danas na posebno visokom nivou. Iskoristite to da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim preduzetništvom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Partner će biti pun entuzijazma, što može imati pozitivan uticaj na vaš odnos. POSAO: Mogući su problemi u radnom procesu. ZDRAVLJE: Infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija