• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 20. NOVEMBAR: OVOM ZNAKU se crno piše, dok je VODOLIJI ljubav zagarantovana!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 20. NOVEMBAR: OVOM ZNAKU se crno piše, dok je VODOLIJI ljubav zagarantovana!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Disharmonija u odnosu. Trebalo bi da držite svoj temperament pod kontrolom. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama ili ljudima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK
LJUBAV: Ljubavni život će vam se svesti na komunikaciju i površan flert, bet konkretnih dešavanja. POSAO: Moguća promena finansijske situacije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguća nova poznanstva i kontakti, ali ništa više od toga jer vi trenutno niste zainteresovani za obavezivanje. POSAO: Bavićete se logistikom ili ćete ići na poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Slabo varenje.

RAK
LJUBAV: Neće biti novosti u vašem ljubavnom životu. Moraćete da rešavate probleme koje ste dugo gurali pod tepih. POSAO: Moguća promena posla. ZDRAVLJE: Gastritis.

LAV
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan, jer ćete težiti oslobođenju od svih obavezujućih odnosa. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko je dosta stariji od vas i to verovatno neće funkcionisati. POSAO: Uspeh u svemu u vezi sa administracijom. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete doživeti aferu, ali ne i nešto što ima perspektivu i može postati ozbiljno. POSAO: Budite oprezni da ne biste napravili neku grešku, jer ste danas tome skloni. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Bićete emotivno zatvoreni za sve, pa i za partnera, ali vrlo zainteresovani za fizički kontakt. POSAO: Moguće je da ćete raditi sa prijateljima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC
LJUBAV: Niste posvećeni svom ljubavnom životu u ovom periodu, pa neće biti ni posebnih prilika za ljubav. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

JARAC
LJUBAV: Mnogo vas više interesuje posao od toga kako izgleda vaš ljubavni život. POSAO: Uživaćete u nešto pozitivnijem trendu, ali ne očekujte bitne promene i događaje. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni i ostvarićete kontakt sa više osoba koje će vam se dopasti. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada ili ćete imati problema sa autoritetima. ZDRAVLJE: Grlobolja.

RIBE
LJUBAV: Možete očekivati harmoničniji ljubavni život u skoroj budućnosti, ali danas će situacija biti nestabilna. POSAO: Mogući administrativni ili logistički problemi. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija