• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2020

07:00

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. NOVEMBAR: LAV će imati uspeha u ovoj oblasti, a VODOLIJA će flertovati sa nekim iz kruga PRIJATELJA!

Horoskop

HOROSKOP ZA SUBOTU 28. NOVEMBAR: LAV će imati uspeha u ovoj oblasti, a VODOLIJA će flertovati sa nekim iz kruga PRIJATELJA!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Nalazite se u nepovoljnom periodu za ljubav. Vaš temperament trenutno ne dozvoljava harmoniju. POSAO: Problemi izazvani promenama na radnom mestu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, ali iz toga se ništa posebno neće razviti. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu za duhovni, ali ne i za praktičan rad. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

BLIZANCI
LJUBAV: Dopašće vam se neko s kim radite i imate profesionalni kontakt. POSAO: Uspeh u svemu što ima veze sa privatnim biznisom. Dobit od putovanja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

RAK
LJUBAV: Stabilnost ljubavnog života onima koji su već u vezi, a ostalima se verovatno ništa bitno neće desiti. POSAO: Mogući manji problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV
LJUBAV: Preveliki ego bi mogao da vam napravi probleme u ljubavnom životu. POSAO: Možete imati uspeha u svemu što je novo i moderno. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nepristupačan ili ćete razmišljati o nekome iz prošlosti. POSAO: Rad u vezi s pružanjem intelektualnih usluga ili rad u inostranstvu i za strance. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VAGA
LJUBAV: Patićete zbog toga što vaš ljubavni život ne izgleda onako kako želite. To je zato što imate prevelika očekivanja. POSAO: Moguć nesporazum i loša komunikacija sa kolegama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Imaćete puno prilika za zabavu i kontakt sa privlačnim osobama. POSAO: Bićete skloni riziku i spekulisanju, ali vama se rizik obično ne isplati. ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi.

Foto: Shutterstock

STRELAC
LJUBAV: Bićete zainteresovani za se*s, ali možda ne i za emotivnu vezu. POSAO: Ako se bavite sportom, ovo će biti vrlo povoljan period za vas i vašu karijeru jer ste puni energije. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC
LJUBAV: Bićete pomalo depresivni, što može poslati pogrešnu poruku partneru. Najbolje bi bilo da objasnite svoje duševno stanje. POSAO: Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim iz kruga prijatelja ili uzbudljivo novo poznanstvo. POSAO: Možete doživeti neočekivan uspeh. Podrška osobe od uticaja. ZDRAVLJE: Povedite više računa o zdravlju.

RIBE
LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili čak aferu. POSAO: Bićete vrlo motivisani sve dok imate mogućnost dobre zarade. Trenutno vas zarada najviše interesuje. ZDRAVLJE: Solidno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija