• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2020

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR! Jupiter i Saturn ulaze u Vodoliju! Potpuni preokret nakon TRI GODINE, a ovom znaku slede SUDBINSKE PROMENE

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR! Jupiter i Saturn ulaze u Vodoliju! Potpuni preokret nakon TRI GODINE, a ovom znaku slede SUDBINSKE PROMENE

Podeli vest

Saturn, planeta koja je odgovorna za sudbinske događaje u našem životu, 17. decembra, nakon tri godine, menja znak i prelazi iz Jarca u vazdušnu Vodoliju. Takođe, ovom značajnom događaju priključiće se i Jupiter koji će takođe 19. decembra ući u Vodoliju. Jupiter i Saturn biće okidači velikih promena koje će ponajviše osetiti Vodolije, Škorpije, Bikovi i Lavovi

OVAN

Posao – Ulazak Sunca, Merkura i Venere u Strelca konačno donosi pozitvan preokret u vašem životu. Energija koju imate, konačno će biti usmerena na pravu stranu i doneti odlične rezultate. Decembar je odličan mesec za učenje novih stvari o poslu koji radite, ali i za saradnju sa inostranstvom. Biće dobrih pregovora, a i mogućnih promena na poslu. Ukoliko želite da menjate posao, decembar je povoljan trenutak.

Ljubav – Do sredine decembara odnos sa nekim do koga vam je stalo biće opterećen ljubomorom i posesivnošću, a onda će uslediti preokret. Sledi vam period u kojem je povoljno da odete na zajedničko putovanje. Takođe, ukoliko ste slobodni, jedan Strelac će vas šarmirati u drugoj polovini decmbra.

Zdravlje - Bolje nego u novembru.

 

BIK

Posao – Mesec decembar je pre svega povoljan za finansije i sponzorstva. Nije isključeno da ćete uspeti da naplatite novac koji ste čekali. Na poslu dolazi do poboljšanja odnosa, a imaćete i novu ponudu od Strelca. Iskoristite povoljne mogućnosti koje vam donosi decembar, a naročito kada su u pitanju finansije.

Ljubav – Sredinom meseca Venera ulazi u osmo polje, pa vas očekuju uzbudljiva poznanstva i odnosi sa više strasti. Ukoliko ste u stalnoj vezi, sledi vam poboljšanje odnosa i biće više strasti u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, osetićete snažnu privlačnost prema osobi vatrenog znaka, pa je moguća nova romansa.

Zdravlje – Dobro.

Foto: pixabay.com

BLIZANCI

Posao – Planete rade u vašu korist. Decembar je mesec kada treba da prezentujete javno svoje ideje jer će svakako biti prihvaćene. Ulazak Jupitera i Saturna u Vodoliju nagovestiće novu fazu vašeg života u kojoj ćete uznapredovati u poslu koji radite. To donosi više kontakata sa inostranstvom ali i putovanja.

Ljubav – Decmbar predstavlja pravu prekretnicu za vas, jer 19. decembra Jupiter ulazi u Vodoliju, pa će se u vašem odnosu sa partnerom mnogo toga promeniti. Ovo donosi više slobode, liberalniji pogled na ljubav. Ovo će biti velika olakšanje za vas, jer ćete skinuti teret sa sebe koji nosite već godinu dana.

Zdravlje – Odlično.

 

RAK

Posao – Sunce, Merkur i Venera u Strelcu donose vam nove poslovne šanse! Decembar je mesec lepih preokreta i moguće promene posla. Imaćete više od jedne prilike za posao i to maksimalno to treba da iskoristite. Verovatno ćete dobiti ponudu za bolje plaćen posao. Bićete veoma ispunjeni što se situacija na poslu okrenula u vašu korist.

Ljubav – Saturn 17. decmbra nakon tri godine menja znak i ulazi u Vodoliju, pa se sve menja u ljubavi. Prošlost ostavljate iza sebe, a ovo je faza između dva odnosa. Shvatićete da ljubav nisu samo obaveze i odgovnorsti nego i prijateljstvo i sloboda. Moguća su nova poznanstva koja će vam promeniti život.

Zdravlje – Odlično.

 

LAV

Posao – Mesec decembar predstavlja prekretnicu za vas, jer Jupiter i Saturn izlaze iz vašeg šestog polja, pa će se mnogo toga na poslu samo od sebe rešiti. Sunce u Strelcu daje vam optimizam i volju da popravite sve na bolji način, pa ćete biti prilično zadovoljni u mesecu koji je pred vama.

Ljubav – Ulazak Jupitera i Saturna u sedmo polje donosi vam nov period za ljubav i partnerske odnose. U vašem životu ostaće samo one osobe koje su vam istinski suđene. Tu su i poznanstva koja će vam promeniti život. Vodolije i Strelčevi će vam najviše prijati u ovom periodu. Moguća ja nova romansa.

Zdravlje – Odlično.

Foto: pixabay.com

DEVICA

Posao – Merkur je u Strelcu, pa vam najviše prija da ste kod kuće. Međutim, pošto Jupiter i Saturn ulaze u Vodoliju u vaše šesto polje, dolazi do potpunog preokreta na poslu i to će se osetiti već do kraja decembra. Biće novih odgovornosti, drugačijih obaveze i nov pristup radu. Sa jedne strane ćete biti slobodniji, a sa druge strane pod pritiskom odgovornosti.

Ljubav – Na emotivnom planu može lako da dođe do razočarenja, jer ćete baš vi nositi "ružičaste naočare". Idealizovaćete osobe koje vam se dopadaju i to će biti glavna prepreka jer ih nećete realno videti. Čuvajte se lažnih obećanja i sumnjivih osoba.

Zdravlje – Sklonost prehladama i virusima.

 

VAGA

Posao – U prvoj polovini decembra ćete se baviti finansijama i konačno izaći iz krize. Decembar je odličan period za pregovore i kraća putovanja. To treba maksimalno da iskoristite. Sa druge strane Jupiter i Saturn izlaze iz vašeg četvrtog polja, pa ćete doživeti pozitivnu promenu nakon tri godine.

Ljubav – Ulazite u novu emotivnu fazu, a jedna osoba vatrenog znaka će biti uporna da se sretne sa vama. Ostvarićete zanimljivu komunikaciju sa Ovnovima, Strelčevima i Vodolijama. Ukoliko planirate proširenje porodice, to je moguće naredne godine.

Zdravlje – Bolje.

Foto: Pixabay

ŠKORPIJA

Posao – Dobri aspekti Marsa donose vam neverovatnu dobru energiju da završite sve što želite na poslu. Sada ste u dobroj poziciji da tražite bolje uslove ili povećanje plate. Jupiter i Saturn ulaze u vaše četvrto polje, pa je moguće preseljenje ili pokretanje samostalnog biznisa koji će se realizovati u naredni godinu dana.

Ljubav – Venera i dalje u vašem znaku donosi vam neverovatna poznanstva do sredine decembra. Ukoliko ste slobodni, možete lako da se zaljubite. Biće vam privlačni Strelčevi, naročito u drugoj polovini decembra. Fasciniraju vas ostvarene osobe koje znaju šta hoće u životu.

Zdravlje – Odlično.

 

STRELAC

Posao – Zvezde rade u vašu korist. Sve što naumite, možete i da ostvarite. Novi pregovori, ideje i susreti koji će vam otvoriti vrata karijere. Takođe, Jupiter i Saturn konačno ulaze i vaše treće polje, pa možete da očekujete pozive koji će vam promeniti život. Sledi vam naredak na poslu, naročito od 15. decembra.

Ljubav – Jedna šarmantna osoba će se potruditi da vam ulepša mesec koji je pred vama. Neko će vam pokloniti pažnju, a najverovatno će vas i osvojiti. Venera ulazi u vaš znak 15. decembra, pa će varnice itetako da se osećaju. Iako uskoro stiže zima, vi ćete svakako biti budni i nećete želeti da propustite momente koji dolaze.

Zdravlje – Poboljšanje.

Foto: Pixabay

JARAC

Posao – Trenutak koji ste čekali tri godine, konačno dolazi 17. decembra, što znači da Saturn izlazi iz vašeg znaka. Period mučenja, minimalizma i kočenja prestaje, a ulazite u fazu kada ćete više biti fokusirani na finansije. Puno dvanaesto polje govori o skirvenim pregovorima koje ćete svakako imati, ali će oni sačekati svoj momenat za realizaciju.

Ljubav – Još uvek ste u fazi kada razmišljate o osobi koja vam je prijatelj. Međutim, sredinom meseca ulazite u fazu skrivenih osećanja, pa ćete baciti oko na jednu osobu koja verovatno nije slobodna. Bićete veoma tajnoviti kada su osećanja u pitanju, a zaintrigiraće vas jedan Strelac.

Zdravlje - Bolje u drugom delu decembra.

 

VODOLIJA

Posao – Jupiter i Saturn ulaze u vaš znak, što nagoveštava kompletnu ličnu i profeseionalnu transformaciju u naredne tri godine. Vi ste znak koji će od decembra dožveti najveće promene, pa treba da se pripremite za tako nešto. Uglavnom će svi događaji biti sudbinski. Imaćete veliku prijateljsku podršku. Pripremite se za saturnovske promene koje će iz korena promeniti vaš život.

Ljubav – Sunce u jedanaestom polju menja način na koji doživljavate ljubav. Pod uticajem ulaska Saturna postaćete mnogo odgovorniji, pa ćete promeniti pristup emocijama. Moguća je romansa iz prijateljstva. Više nego ikada su vam potrebni iskreni prijatelji.

Zdravlje – Osetljivo.

Foto: Pixabay

RIBE

Posao – Zbog uticaja planeta iz Strelca imate velike ambicije i ne želite da odustanete od svojih ciljeva u karijeri. Mađutim, loši aspekti Neptuna donose vam zablude i pogrešna uverenja. Neke osobe uopštne nisu onakve kakve vam se predstavljaju. Ulazak Saturna i Jupitera u polje tajni doneće vam dosta ličnog preispitivanja u godini koja dolazi.

Ljubav – Dopada vam se jedna ambiciozna osoba, ali trenutno nosite "ružičaste naočare". Zbog toga lako možete da se razočarate. Ukoliko ste u braku, prolazićete kroz krizu jer je pritisak na poslu veliki. Mnogi pripadnici vašeg znaka mogu da procene da im ljubav nije toliko bitna u ovoj fazi života. 

Zdravlje – Slabije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija