• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.11.2020

17:31

IDU OD JEDNE DO DRUGE ŽENE! Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima NISU ROĐENI ZA DUGU VEZU!

Horoskop

IDU OD JEDNE DO DRUGE ŽENE! Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znacima NISU ROĐENI ZA DUGU VEZU!

Podeli vest

Univerzalno je mišljenje od straha od odbijanja i emotivnog vezivanja najčešće pate muškarci, pa se astrologija pozabavila i znakovima koji imaju najmanje šanse za brak.

Blizanci

Foto: Pixabay

Muškarcima rođenima u znaku Blizanca sve brzo dosadi, pa tako i veza. Željni avanture i otkrivanja novih stvari, teško im je da zamisle vezu sa jednom ženom do kraja života, a obuzdati ga može samo partnerka koja će ga stimulisati intelektualno. Inteligencija je za njih najprivlačnija osobina.

Jarac

Foto: Pixabay

Jarčevima je teško prihvatiti monogamni način života i smatraju da su otvorene veze daleko prirodniji izbor. Oni to i jasno daju do znanja svojim potencijalnim partnerkama od kojih takođe ne očekuju da žive u monogamiji, a izdajom smatraju samo emotivnu preljubu.

Vodolija

Foto: Pixabay

I za Vodolije je monogamija nešto neprirodno i naporno jer su rođeni avanturisti koji žive za izlaske, zabavu, putovanja i nova poznanstva. Provesti život sa jednom osobom za njih je potpuno nezamislivo i mnogo su im draža kratka i intenzivna poznanstva. Zato muškarci u ovom znaku najčešće ostaju neženje..


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
hahahaa

pre 3 godine

svi kao da su odjeni u tom znaku.Ne ide samo ko je onemoćao. Hahahha

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija