• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

30.11.2020

21:42

OVO SE NIJE DOGODILO 8 GODINA! Večeras nas očekuje POMRAČENJE MESECA U BLIZANCIMA, evo šta to znači!

Horoskop

OVO SE NIJE DOGODILO 8 GODINA! Večeras nas očekuje POMRAČENJE MESECA U BLIZANCIMA, evo šta to znači!

Podeli vest

Večeras će se, posle osam godina, dogoditi prvo pomračenje Meseca u Blizancima. A šta to konkretno znači pročitajte u tekstu.

Prva Lunarna eklipsa pomračenje Meseca za osam godina dogodiće se 30. novembra. Međutim, ovo nije obično pomračenje Meseca, jer se dešava pri punom Mesecu.

Penumbralno pomračenje Meseca kaže: otvorite um.! Vreme je da se ostavite prošlost iza sebe, saberete misli i otvorite ih novim idejama.

Mesec će vam pokazati dugoročnu viziju.

Sada treba otvoriti oči i uši, ali i um, jer će nam Mesec pokazati dugoročnu viziju. Sve, možda, izgleda maglovito i nejasno, ali ponovo je svet usporio i ovo je poslednja prilika da osmislite šta ćete raditi u budućnosti.

Nervoza, napetost

Pomračenje Meseca je visoko naelektrisano i stvaraće napetost i nervozu. Svima će biti potrebno više slobode koje sada nema.

Zaboravite na sve što ste do sada znali i radili, razmišljajte šta želite da radite? Mesec će od večeras pokazati koji su mali koraci potrebni da bi se stiglo do velikog cilja.

Zaboravite sve što ste znali i smislite plan, jer je sada poslednja prilika da nešto uradite.

Prošli pun Mesec u Biku je bio spor i poručivao je opreznost, a ova Lunarna eklipsa u Blizancima je brza i daje energiju da se smisle nove stvari. Blizanci su sinonim za lakoću, brzinu, ali i dualizam. Dakle, ne držite se jednog puta, napravite plan B. Međutim, Blizanci mogu biti dvolični, pa stojte nogama na zemlji i razmišljajte, smišljajte, pravite planove, ali realne.

Foto: Pixabay

Problem Blizanaca je što mnogo pričaju, previše razmišljaju, opterećuju se nepotrebnim stvarima i sve podređuju emocijama. Ne upadajte u njihovu zamku, ne opterećujte se sitnicama, ne iznosite svoje mišljenje. Ne razmišljajte u okvirima, ali zapisujte planove i onda ih razradite.

  • Bik treba da iskoristi ovaj pun Mesec za posao, a Ovan za druženje.
  • Rak treba da drži glavu hladnom, a Blizanci sada treba da budu najaktivniji.
  • Devica treba da kuje planove, a Lav sada može da zablista.
  • Škorpija neka reši problem sa novcem, a Vaga nega se pokaže svetu.
  • Jarac neka razmišlja o novom poslu, a Strelac o partnerstvu.
  • Ribe će biti okružene porodicom, a Vodolija sada može da zarši projekat.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija