• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: superzena.b92.net/informer.rs

07.12.2020

14:54

KAKO DA IH ZAVEDETE? Lav pada na POHVALE, Bik na SENZUALNOST, a Ovan na igru TOPLO–HLADNO!

Horoskop

KAKO DA IH ZAVEDETE? Lav pada na POHVALE, Bik na SENZUALNOST, a Ovan na igru TOPLO–HLADNO!

Podeli vest

Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi da bude osvojen. Otkrivamo vam kako da osvojite horoskopske znakove za ceo život...

Zavođenje je veština kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorima dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresovani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi da bude osvojen.

Ovan 

Ako želite da se spojite s Ovnom, morate biti odvažni. Priđite mu, budite iskreni, recite mu šta vam je na umu. Ali to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoja osećanja. Igrajte igrice toplo–hladno. Ovan je lovac i zaintrigiraće ga vaša nedostupnost i neukrotivost. 

Muškarac ovoga znaka obožava hrabre žene. Gledajte ga pravo u oči, približite mu se, šapnite mu neku lepu reč na uvo, a zatim se udaljite. 

Foto: pexels.com

Ženi Ovnu postavljajte pitanja o tome šta voli, isprovocirajte je da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite je pićem, a pre nego što se udaljite, ostavite joj broj mobilnog. 

Bik 

Imajte na umu da ste naišli na osobu kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. 

Smatraće da vas je upoznao tek kad preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da učini prvi korak. 

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere. Držite ga na laganoj vatri dok se ne upali. 

Foto: pexels.com

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami skuvati, i to u njenom prisustvu! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonjeru. 

Blizanci 

Ne dopustite da se dosađuje u vašem društvu. Smeh i zabavan razgovor za svakog Blizanca su veliki afrodizijak. Ako znate da ga uzbudite i zaintrigirate rečima, obavili ste već pola posla. 

Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, pričajte mu viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte celu noć, budite društveno i politički angažovani, energični i komunikativni. 

Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne i vitke žene, dosta mlađe od njega. Bitno mu je kako ste odeveni i imate li stila. Prvo će pasti na izgled. 

Foto: Pixabay

Ženu ovog horoskopskog znaka pali muški mozak. Metafore, citati iz filmova ili roman koji ćete spretno prepričati i uklopiti u temu o kojoj razgovarate učiniće je spremnom na sve. 

Rak 

Prema Raku morate biti pažljivi i nežni. Upustite se u intimni razgovor, podelite s njim neka iskustva iz detinjstva. Kad mu se otvorite, Rak će početi da vam veruje, a to znači da će i on polako izlaziti iz svog zatvorenog oklopa. 

Ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obe strane. 

Muškarac ovoga znaka ima strah od odbijanja, te je moguće da vam neće prići prvi. Morate uzeti stvar u svoje ruke i ne zaboravite da mu date do znanja koliko volite svoju majku. 

Foto: Shutterstock

Ženi Raku podilazite, u razgovoru često koristite reči kao što su ljubav, sigurnost, osećaj, porodica, deca... Malim uslugama pokažite joj da se na vas može osloniti. 

Lav 

Laskanje i komplimenti omogućiće vam ostvarenje čudesnih rezultata. Neće nimalo posumnjati u istinitost i iskrenost vaših komplimenata. 

Potrebni su mu pažnja, pohvale i skupoceni pokloni. Uživaće dok se smejete njegovim šalama. Neizmerno likuje u pobedi, a poraz i odbijanje snažno će mu udariti na ego. Uspete li se probiti do njegove ranjive strane, koju ne otkriva nikome, verovatno ste našli put do njegovog srca. 

Muškarcu Lavu postavite ozbiljno pitanje: Je l' ti ne dosadi da stalno budeš u centru pažnje? Lako je moguće da se tako probijete do njegove nesigurne strane i postanete mu neko poseban. 

Foto: Shuuterstock

Žena Lav igra na kartu lepote i šarma, pa i neosvojivosti. Pokažite joj da ste zainteresovani, ali ne činite korak dalje. Udelite joj kompliment i udaljite se. I čekajte... 

Devica 

Perfekcionisti su i teško ih je zadovoljiti na duge staze. Pustite je neka vam ispravlja gramatičke greške u govoru i u porukama, hrabro prihvatite i pokoju kritiku. 

Slušajte je pažljivo i zabrinuto kad vam govori o svojim problemima. Kad shvati da je prihvatate takvu kakva jeste, sa svim njenim manama, zavođenje ste priveli kraju. Ali dotad morate biti tu, prisutni, slati joj poruke i više brinuti o njoj nego o sebi. 

Muškarca Devicu osvojiće detalji, uredno nalakirani nokti, vaš miris, emocionalna suzdržanost i spremnost na razgovor. On vas želi prvo upoznati, dopustite mu to... 

Foto: Shutterstock

Ženu Devicu osvojićete ako joj pružite neku uslugu, a ništa ne tražite zauzvrat. Zapitajte je i za mišljenje o problemu koji vas muči. Dajte joj do znanja koliko cenite njeno mišljenje. 

Vaga 

Koliko je zainteresovana za vas shvatićete po komplimentima koje će vam upućivati. Pričajte joj o tome kako imate uzbudljiv društveni život i kako bi bilo lepo da se češće viđate. Na prvi dejt dođite doterani. Ona voli fine manire, ljubaznost, a najslabija je na šarm. 

Muškarac Vaga slab je na lepotu, no to vam neće biti dovoljno kako biste ga zadržali. Morate ga zainteresovati i intelektualno. 

Foto: pexels.com

Žena Vaga voli flert. Izazivajte je, šaljite joj intrigantne SMS-ove, ali nemojte je primoravati na odluku. Njoj treba vremena, ali ne odustajte. 

Škorpija 

Voli uzbuđenje i izazov. Što vas duže osvaja, to će se jače zagrejati za vas. Ako mu se svidite, opsesivno će se vezati za vas. Ako želite da postanete njegova opsesija, budite izazovni. Pokažite da ste jaki, da ne može s vama manipulisati. Provocirajte ga zdravim humorom. 

Muškarca Škorpiju privlači čulnost. Zaigrajte i na kartu ljubomore. Nevino flertujte pred njim i s drugim muškarcima. Ne dajte mu da vas osvoji na prvu. 

Foto: Shutterstock

Žena Škorpija pada na uspešne muškarce. 

Strelac 

Ako vam srce ubrzano kuca u blizini Strelca, mora vam biti jasno da njegovu 'svetu' slobodu ne smete ugroziti. Njegova slaba tačka je ljubav prema pustolovini. 

Nemirnog je duha i teško se smiruje u ozbiljnoj vezi, naročito dok je mlad... Ne pričajte mu o vezi, već o uživanju udvoje. Pustite ga da vodi igru, a potom ga iznenadite nekim slobodoumnim komentarom. 

Muškarac Strelac ne podnosi fiksne i unapred utvrđene planove. Zato ga razoružajte rečenicom – idemo, pa ćemo videti šta će se dogoditi. 

Foto: Pixabay

Žena Strelac ne voli pasivne i dosadne muškarce. Morate je animirati svojom osobnošću, nekom pristojnom seksi frazom ili dugim pogledom fiksiranim na njene oči. 

Jarac 

Ako je neko oprezan i suzdržan kad je u pitanju ljubav, onda je to Jarac. On će vas dugo i strpljivo posmatrati, a potom lagano osvajati, naravno pod uslovom da s vama ne želi samo flert, već ozbiljnu vezu. U osvajanju budite prizemljeni i razumni. Grozi se ideala, iluzija, emocija i nerealnih stavova o životu. 

Muškarac Jarac je oprezan, ne upušta se u rizik i igra na sigurno. Pokažete li mu da može računati na vas, da ste ozbiljni, ambiciozni i samostalni, već ste prešli pola puta.

Foto: Shutterstock

Žena Jarac ne pada na poklone niti komplimente. Ona pada na rečenicu: Voleo bih bolje da te upoznam. 

Vodolija 

Odlučite li da mu priđete i započnete razgovor na prijateljskoj osnovi, povećaćete šanse. Budite iskreni, jednostavni i ne pretvarajte se. Kada se Vodolija zaljubi, izjaviće vam ljubav na javnom mestu ili učiniti neku originalnu ludost. Voli slobodu i traži originalnu i nezavisnu partnerku koja ga neće 'daviti' trivijalnostima i ljubomorom. 

Muškarca u ovom znaku privući ćete tako da na sva važnija politička, društvena ili ljubavna pitanja zauzmete svoj stav. 

Foto: Shutterstock

Žena Vodolija je neformalna, stoga je tako i zavodite. Zaboravite na pravila i ograničenja. Iznenadite je. 

Ribe 

Traži požrtvovnog i romantičnog partnera, nekog s kim će se maziti i dugo razgovarati. Preosetljiva je, prevrtljiva, ali zato vi morate biti odmereni, stabilni i praktični u pitanjima na početku udvaranja. Ne zaboravite na romantiku. Zaigrajte na kartu osećanja.

Muškarac Riba je nesiguran i povodljiv. Zavedite ga vašom toplinom, nežnošću, romantičnim pogledom na ljubav, osećajem da ste tu za njega. Ohrabrite ga da vam se približi.

Foto: Shutterstock

Kako žena u ovom znaku pada na umetnike i kreativce, zaludite je vašom lakoćom življenja.

SCENE, SVAĐE, PROBLEMI... Pet znakova koji od svega PRAVE DRAMU!

ONE SU NAJMUDRIJE ŽENE HOROSKOPA! Ovim damama NIKO ne može da stane na put, OSTVARE SVE ŠTO ZAMISLE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde je prijavljen netanak!

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija