• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 16. DECEMBAR: LAV će doživeti veliki uspeh u sferi POSLA, a ovaj znak će imati TAJNU AFERU

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 16. DECEMBAR: LAV će doživeti veliki uspeh u sferi POSLA, a ovaj znak će imati TAJNU AFERU

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Suviše ćete ceniti svoju slobodu da bi vas bilo ko doveo u iskušenje da se obavežete u ljubavi. POSAO: Dobićete priliku da radite u jednoj tehnički vrlo naprednoj oblasti. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga ko je već duže vreme prisutan u vašem životu. POSAO: Uspeh u menadžmentu i uopšte u organizaciji poslovanja. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko s kim ćete imati poslovni kontakt. POSAO: Bolje ćete se slagati s nadređenim osobama, što će pozitivno uticati na vašu karijeru. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK
LJUBAV: Atmosfera u vašem odnosu će se donekle popraviti, ali i dalje ne možete da očekujete stabilnost. POSAO: Bavićete se pravnim ili administrativnim pitanjima. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV
LJUBAV: Upoznaćete neke osobe koje će vam se dopasti, ali nećete imati pravih prilika za ljubav. POSAO: Uspeh u radu s nekretninama ili u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA
LJUBAV: Dan ne obećava ništa posebno kada je ljubav u pitanju. POSAO: Dešavaju se uznemirujuće promene u vašem poslovnom životu. Pokušajte da budete fleksibilni. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko nosi neku vrstu uniforme ili se bavi sportom. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. Iskoristićete svoje kreativne potencijale. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

ŠKORPION
LJUBAV: Vaša privlačnost će biti upadljiva u ovom periodu, zbog čega će biti više prilika za ljubav. POSAO: I dalje ste u fazi promena i stresnih dešavanja na poslu. ZDRAVLJE: Sinuzitis.

Foto: Pixabay

STRELAC
LJUBAV: Dobra komunikacija sa osobama suprotnog pola, ali manje će vas interesovati ljubav, a više strast. POSAO: Možete napraviti poslovnu grešku, budite staloženi. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

JARAC
LJUBAV: Nestabilnost. Trenutno niste sposobni da budete potpuno posvećeni partneru. POSAO: Imaćete genijalne ideje, što je dobro čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete moći da ostvarite otvorenu vezu sa osobom koja vam se dopada, pa ćete ili kriti osećanja ili imati tajnu aferu. POSAO: Moguće je da ćete raditi na crno. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE
LJUBAV: Imaćete problema u ljubavi, jer je moguće da ni vi ni partner nećete biti verni. POSAO: Moguć je izvestan napredak u ovoj sferi. Impulsivno ćete trošiti. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija