• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA UTORAK 22. DECEMBAR: Nesanica će mučiti ovaj znak, dok će JARAC biti nezadovoljan svojim LJUBAVNIM ŽIVOTOM!

Horoskop

HOROSKOP ZA UTORAK 22. DECEMBAR: Nesanica će mučiti ovaj znak, dok će JARAC biti nezadovoljan svojim LJUBAVNIM ŽIVOTOM!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati i družiti, ali nećete uspeti da nađete ljubav, bar ne trajnu. POSAO: Moguć blago pozitivan razvoj događaja u vezi sa finansijama. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK
LJUBAV: Neće biti šanse za to da se napravi bitan pomak u ovoj sferi ako ste sami. POSAO: Nećete biti zadovoljni time kako stvari stoje u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Povrede.

BLIZANCI
LJUBAV: Situacija nestabilna na planu ljubavi, pre svega zbog vaše nespremnosti da se posvetite izabranoj osobi. POSAO: Moguć gubitak, pogotovo u vezi sa partnerskim poslom. ZDRAVLJE: Nesanica.

RAK
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite ili koga znate preko posla. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Migrena.

LAV
LJUBAV: Ostvarićete izvestan uspeh ili ćete se osećati uspešno, zbog čega ćete biti još privlačniji nego inače. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija i nepredviđeni troškovi. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

Foto: Shutterstock

DEVICA
LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu zbog toga što nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Društvene veze će vam pomoći da postignete uspeh u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: I dalje se ne možete nadati stabilnosti u ovoj sferi, iako ćete imati nešto više sreće u ljubavi. POSAO: Brinućete zbog onoga što niste postigli i zbog propuštenih prilika. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav. Najbolje je da jednostavno sačekate neko bolje vreme. POSAO: Možete imati problema u međuljudskim odnosima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

STRELAC
LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi i generalno ćete imati sreće u ljubavi. POSAO: Imaćete i previše dobrih ideja, što će vas pomalo blokirati, jer nećete imati jedan jasan cilj. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Bićete nezadovoljni svojim ljubavnim životom i aktivno ćete raditi na poboljšanju situacije. POSAO: Situacija u vezi sa poslom biće zadovoljavajuća. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće razmišljanje o zajedničkom životu ako imate partnera. Ostvarićete fizički kontakt sa izabranom osobom. POSAO: Promena u oblasti finansija, rizik će se isplatiti. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Bićete ispunjeni osećanjem tuge, iako vaša situacija realno nije tako loša. POSAO: Problemi iz drugih sfera će vas preokupirati. ZDRAVLJE: Različite tegobe i pad imuniteta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija