• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

23.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 23. DECEMBAR! Blizanci čuvajte zdravlje, dok OVE znakove očekuje ozbiljna FINANSIJSKA DOBIT!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 23. DECEMBAR! Blizanci čuvajte zdravlje, dok OVE znakove očekuje ozbiljna FINANSIJSKA DOBIT!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN

LJUBAV: Imaćete potrebu da fizički izrazite osećanja. Dobra hemija u odnosu sa partnerom. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o pokretanju nekog novog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Nećete imati problema da ostvarite ono što želite u ljubavnom životu. POSAO: Nestabilna situacija na planu karijere, moguća promena. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Neiskrenost je unela razdor u vaš ljubavni odnos. Ovo je period u kome će vam biti lakše ako ste sami. POSAO: Moguće su nove prilike za posao i napredak. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK

LJUBAV: Emotivni problemi iz prošlosti proganjaće vas i rušiti harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Moguće je da ćete dobiti posao koji priželjkujete. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Pixabay

Horoskop

LAV

LJUBAV: Mogućnost ostvarivanja karmičke veze je velika. To neće biti veza koja je laka, ali će biti intenzivna. POSAO: Uspeh u oblasti finansija i logistike. ZDRAVLJE: Infekcije.

DEVICA

LJUBAV: Imaćete želju da započnete zajednički život sa izabranom osobom i o tome ćete mnogo razmišljati. POSAO: Možete očekivati da stvari idu "kao po loju" u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Moguće je da će neka nova ljubav postati aktuelna. U ovom periodu vas uzbuđuje sve što je novo. POSAO: Problemi u vezi sa radom sa nekretninama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPION

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, a ako ste u vezi, sigurno ćete uživati u vremenu provedenom sa partnerom. POSAO: Moguće je da ćete dobiti dobru priliku za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

Horoskop

STRELAC

LJUBAV: Smeši vam se veći broj prilika, ali i nemogućnost da uspostavite trajniji odnos sa bilo kim. POSAO: Puni ste samopouzdanja, zbog čega ćete imati uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC

LJUBAV: Danas ćete imati prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, a moguće je i da ćete provesti vreme zajedno. POSAO: Imate prilike za blagi napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizičku komponentu ljubavi, pa ćete tražiti osobu koja vas fizički privlači. POSAO: Bavićete se finansijama i baratati tuđim novcem. ZDRAVLJE: Odlično.

Foto: Pixabay

Horoskop

RIBE

LJUBAV: Dopašće vam se neko koga ćete upoznati u društvu prijatelja. POSAO: Moguće je da ćete se društveno angažovati ili tražiti posao koji će vam to dozvoliti. ZDRAVLJE: Povrede.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija