• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.12.2020

07:00

HOROSKOP ZA PETAK 25. DECEMBAR: Ovnovi će naći novu LJUBAV, dok je OVIM znakovima zdravlje UGROŽENO!

Horoskop

HOROSKOP ZA PETAK 25. DECEMBAR: Ovnovi će naći novu LJUBAV, dok je OVIM znakovima zdravlje UGROŽENO!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Rešićete probleme koji su nastali u prethodnom periodu ili naći novu ljubav. POSAO: Uglavnom ćete biti skoncentrisani na putovanje, a moguć je i manji priliv novca. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK
LJUBAV: Dan obećava kada je u pitanju fizička strana ljubavi. POSAO: Možda ćete doživeti pozitivne promene u karijeri koje ćete sami inicirati. ZDRAVLJE: Prehlada.

BLIZANCI
LJUBAV: Možete doživeti flert ili uspostaviti komunikaciju sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti ili radu u industriji zabave. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Pixabay

Horoskop

RAK
LJUBAV: Možete ostvariti zanimljive kontakte ili održavati virtuelnu vezu. POSAO: Moguće je da izgubite novac ili nešto vredno. Oprez ako baratate tuđim novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

LAV
LJUBAV: Partner će biti usmeren na karijeru, zbog čega će vas zapostaviti. POSAO: Možda ćete razmišljati o ulasku u partnerski posao. To je nešto od čega biste mogli imati koristi. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA
LJUBAV: Bilo je dosta konfuzije u prethodnom periodu i taj trend se nastavlja. POSAO: Uspeh u vezi sa bilo kakvom kreativnom delatnošću. Možete naći posao vezan za umetnost. ZDRAVLJE: Infekcije.

VAGA
LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju, ali ne zadugo. POSAO: Možete ostvariti dobitak ako igrate igre na sreću i pri svakom drugom riziku. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguć je flert sa nekim s kim radite ili imate profesionalni kontakt. POSAO: Desiće se promene na radnom mestu, u procesu rada ili kadrovske izmene. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

Foto: Pixabay

Horoskop

STRELAC
LJUBAV: Danas je posebno povoljan dan za harmoničan porodični život i uopšte zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Poslovna situacija će se donekle stabilizovati. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Možda ste previše usmereni na uspeh u karijeri da biste našli vremena za ljubav. POSAO: Bićete zadovoljni jer su se u poslednje vreme pojavile nove mogućnosti. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Danas će vladati pozitivna klima u vašem ljubavnom životu iako u ovom periodu niste spremni da se obavežete. POSAO: Povećana aktivnost i pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Nećete imati šansi da ostvarite stabilnu ljubavnu vezu, ali ćete imati dosta novih kontakata i flertova. POSAO: Konačno ste u povoljnom periodu za posao. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija