• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.01.2021

07:00

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. JANUAR: STRELAC je posebno šarmantan, što će mu pomoći u LJUBAVI, dok bi ovaj znak mogao da ima OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM!

Horoskop

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 4. JANUAR: STRELAC je posebno šarmantan, što će mu pomoći u LJUBAVI, dok bi ovaj znak mogao da ima OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM!

Podeli vest

Saznajte šta vam horoskop danas poručuje. Svaki horoskopski znak analizirali smo u tri sfere - posao, zdravlje i ljubav. Proverite šta vam dan donosi...

OVAN
LJUBAV: Dobra komunikacija s partnerom. Ako ste sami, privući će vas neko iz kruga prijatelja. POSAO: Puni ste energije i spremni da realizujete svoje ideje i planove. ZDRAVLJE: Infekcije.

BIK
LJUBAV: Pozitivne okolnosti i vaše dobro raspoloženje doprineće da imate više prilika za ljubav. POSAO: Iako će vam zarada biti najbitnija, vaša finansijska situacija će biti vrlo promenljiva. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Odnos sa osobom koja vam se dopada biće na nivou komunikacije i ništa više. POSAO: Moguće promene, pogotovo u procesu rada. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RAK
LJUBAV: Biće vam teško da ostavite povoljan utisak na osobu koja vam se dopada. POSAO: Moguće greške administrativne prirode i greške u procesu rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV
LJUBAV: Moguće je da ćete ući u vezu s nekim ko vam se dopada ili bar razgovarati o tome. POSAO: Bićete vrlo kreativni, zbog čega ćete imati uspeha ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

DEVICA
LJUBAV: Bićete vrlo šarmantni, što će vam doneti mnoge simpatije i naklonost. POSAO: Suočićete se s brojnim problemima u procesu rada i u odnosu s nadređenima. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

VAGA
LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vernost izabrane osobe. POSAO: Redovni priliv novca će se uvećati. Moguć je i neočekivan dobitak ili ćete se osloboditi nekog duga. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPION
LJUBAV: Bićete vrlo strastveni i zainteresovani za seks. Svako s kim se dobro slažete privući će vašu pažnju. POSAO: Mogući nesporazumi s nadređenima. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC
LJUBAV: Vaš šarm je na maksimumu u ovom periodu. Iskoristite to da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete impulsivno trošiti novac. ZDRAVLJE: Glavobolja.

JARAC
LJUBAV: Vi uglavnom volite one koji su dugo prisutnu u vašem životu. Zato će vas iznenaditi kada vam se dopadne neko nov. POSAO: Mogući su logistički problemi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

VODOLIJA
LJUBAV: Vašu pažnju niko neće moći da privuče, jer ćete biti usmereni na druge oblasti života. POSAO: Dobri rezultati i generalno uspeh u karijeri čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Može vam se dopasti neko s kim nije lako biti jer je pripada drugoj kulturi. POSAO: Mogli biste imati neplanirane troškove, što će opteretiti finansije. ZDRAVLJE: Bol u stomaku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija