• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

15.01.2021

11:19

OVO JE NAJINTELIGENTNIJI ZNAK U HOROSKOPU! Pogađate li o kome se RADI?

Horoskop

OVO JE NAJINTELIGENTNIJI ZNAK U HOROSKOPU! Pogađate li o kome se RADI?

Podeli vest

Od ranog uzrasta Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu da budu stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni. Zato su Blizanci najpametniji horoskopski znak

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, ma koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Preduzimljivi su i snalažljivi. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove.

 

Foto: Shutterstock

Horoskop



Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur, piše Indeks. Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da budu dvolični, usmereni na sebe, ali s njima je uvek zabavno, uz to što su inteligentni. Oni su uvek glavni na zabavi, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija