• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.01.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 25. JANUARA! Blizanci imaju TAJNOG NEPRIJATELJA na poslu, Lavovi upoznaju RAZVEDENU osobu, a evo kome se SVE MENJA U ŽIVOTU

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 18. DO 25. JANUARA! Blizanci imaju TAJNOG NEPRIJATELJA na poslu, Lavovi upoznaju RAZVEDENU osobu, a evo kome se SVE MENJA U ŽIVOTU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Mars i Uran u Biku donose vam iznenadan preokret na raznim poljima, pa je najbolje da se ne upuštate u rizične transakcije. Pokušavate da izađete na kraj sa nekim dugovanjima, a ne shvatate da je vreme da postanete štedljivi. Imate podršku prijatelja na poslu.

Ljubav - Osećate snažnu privlačnost prema osobi koju znate preko posla. To je neko ko je veoma ambiciozan i usmeren na posao. Mešate poslovno i privatno, pa vas to malo opterećuje.

Zdravlje - Bolovi u grlu.

 

BIK

Posao - Mars i Uran ukazuju na nagle promene na poslu. Nije isključeno da ćete menjati posao ili profesiju. Ovo je potpuno neočekivana promena, koje će vam dati novi uvid na to šta želite da radite. Nije vreme za rizik, ali su promene izvesne.

Ljubav - U ljubavi vas očekuje kriza. Moguć je ultimatum koji vam neće odgovarati. U osetljivom ste periodu kada vam sve smeta i želite da se oslobodite pritiska. Veoma ste tvrdoglavi i terate inat.

Zdravlje - Lošije.

Foto: Pixabay

BLIZANCI

Posao - Naredne nedelje možete da očekujete neprijatno iznenađenje na poslu. Postoji osoba koja vam je sve vreme radila iza leđa. U ovom periodu ćete saznati ko su vam tajni neprijatelji na poslu. Spas za ovu situaciju je da otputujete.

Ljubav - Vama je više nego ikada potrebna promena ambijenta. U daleko ste boljem stanju nego voljena osoba. Partner vam je i dalje opterećen prošlošću.

Zdravlje - Moguća je nesanica.

 

RAK

Posao - U ovom periodu imate velika očekivanja od prijatelja, ali će ta podrška izostati, pa ćete biti prepušteni sami sebi. Oprezno pregovarajte oko novca, jer će neko želeti da radite više za manje para. Pregovarajte početkom nedelje oko finansija.

Ljubav - Imaćete zanimljivo poznanstvo sa osobom u znaku Jarca. Neko će uspeti da probudi u vama usnule strasti. Dugo ste bili zarobljeni u prošlosti i sada je vreme da se oslobodite.

Zdravlje - Bolje.

 

LAV

Posao - Sunce ulazi u Vodoliju i pravi aspekte sa Saturnom, pa ćete imati više posla nego inače. Najviše energije će vam odlaziti na obaveze na poslu. Moguće je sklapanje novog poslovnog partnerstva.

Ljubav - Planetarna gužva u Vodoliji donosi vam više šanse za ljubav. Upoznaćete osobu koja je ekscentrična, možda čak i razvedena. Spremni ste za novu ljubav, ali ne i za obaveze. Razmislite o tome.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Pixabay

DEVICA

Posao - Merkur u Vodoliji donosi vam lepe vesti na poslu. Nešto što ste očekivali će vam stići i zbog toga ćete biti zadovoljni. Nove tehnologije igraće sve veću ulogu na vašem radnom mestu.

Ljubav - Odnos sa patnerom je dobar. Ukoliko ste slobodni, imaćete novo poznanstvo na mestu javnog tipa. To će biti jedna ambiciozna osoba kojoj je posao na prvom mestu.

Zdravlje - Odlično.

 

VAGA

Posao - Venera u Jarcu donosi vam više porodičnih obaveza, ali ćete uspeti dobro da se organizujete i na poslu. Deo januara koji je pred vama je veoma nepovoljan za finansije, pa je najbolje da ne ulažete previše.

Ljubav - Imaćete neočekivano poznanstvo i to sa jednim Bikom ili Vodolijom. To je osoba koja se bavi ili internetom ili je razvedena. Poznanastva preko aplikacija nisu rešenja u ovom periodu.

Zdravlje - Solidno.

 

ŠKORPIJA

Posao - Mars i Uran u Biku donose vam snažne promene na poslu. To je više od rizika i vama je neophodna promena. Biće određenih komplikacija, ali je ovo period u kojem na poslu niste spremni na kompromise. Iskoristite poziciju Venere da obavite razgovore koji su vam važni.

Ljubav - Sledi vam nedelja sa ljubavnim porukama i više dopisivanja. Neko će flertovati sa vama. Mnogo toga je na rečima, ali konačno ćete imati inicijativu da pređete na dela.

Zdravlje - Bolovi u grlu.

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao - Venera u drugom polju donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Nije isključeno da ćete dobiti bolje plaćenu poslovnu ponudu. Nedelja koja je pred vama je veoma dinamična. Imaćete brojne pozive sa svih strana i to će vam biti opterećenje.

Ljubav - Počećete intenzivno da se dopisujete sa jednom osobom vazdušnog znaka. Prijaće vam ta komunikacija, pa je verovatan dogovor za sastanak. Moguća je nova romansa.

Zdravlje - Umor.

 

JARAC

Posao - Imate velike ambicije, ali jedan Bik sprečava vašu inicijativu. Borite se za svoje ciljeve i nemojte da odustajete. Ono što je najvažnije jeste da će vam se popraviti finansijsko stanje. Očekuju vas bolji pregovori za novac.

Ljubav - Imaćete neočekivano poznanstvo na mestu javnog tipa. Veoma ste privlačni za osobe suprotnog pola i to vam daje prednost. Flertovaćete sa više osoba istovremeno, što znači da ste otvoreniji za ljubav.

Zdravlje - Bolje.

 

VODOLIJA

Posao - Vi ste u haosu, jer vam se sve menja u životu, pa imate nove obaveze i odgovornosti. Uviđate da ono što ste uzimali zdravo za gotovo morate  da usvojite kao ozbiljniju obavezu i to vam se ne sviđa. Promanićete neke radne navike.

Ljubav - Veza sa osobom do koje vam je stalo konačno će biti pozitivnija, jer ćete prestati da zakopavate probleme u sebe. Mnogo toga vas opterećuje, pa ste pod pritiskom.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - Pred vama je nedelja u kojoj ćete biti šokirani pozivima koje budete dobijali. Očekuje vas kvarenje planova i ne treba da donosite odluke na brzinu . Vodite računa šta potpisujete i budite oprezni u saobraćaju.

Ljubav - Imate tajnu ljubav i to snažno utiče na vaš svakodnevni život. Intenzivno razmišljate o jednoj šarmantnoj osobi. Moguće je da gajite osećanja prema nekome ko nije slobodan, a to nije dobra opcija.

Zdravlje - Čuvajte se povreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija