• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.01.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 20. JANUAR: Ovom znaku će se isprečiti problemi u KARIJERI, a BIK će imati NEPLANIRANE TROŠKOVE!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 20. JANUAR: Ovom znaku će se isprečiti problemi u KARIJERI, a BIK će imati NEPLANIRANE TROŠKOVE!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Mogući nesporazumi s partnerom ili osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete problema u oblasti karijere, pogotovo u kontaktu s autoritetima i institucijama. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BIK
LJUBAV: Može vam se dopasti neko nov ili neko s kim ćete stupiti u kontakt putem interneta. POSAO: Imaćete većih finansijskih poteškoća. Mogući su neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BLIZANCI
LJUBAV: Problemi u komunikaciji sa izabranom osobom, možda zbog čisto tehničkih problema. POSAO: Nepovoljan dan za one koji se bave bilo kakvim transportom. ZDRAVLJE: Posetite lekara.

Foto: Shutterstock

RAK
LJUBAV: Nećete imati dobrih prilika za ljubav zbog čega je najbolje da ništa ne očekujete. POSAO: Naići ćete na prepreke na planu karijere. Nećete biti u stanju da date maksimum. ZDRAVLJE: Grlobolja.

LAV
LJUBAV: I dalje ćete uživati u harmoničnom odnosu u ljubavnom životu. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada ili s podređenima. ZDRAVLJE: Alergija.

DEVICA
LJUBAV: Dopašće vam se neko iz kruga prijatelja, zbog čega ćete možda trpeti ogovaranje. POSAO: Uslovi rada će se pogoršati, ali to je samo privremeno pogoršanje. ZDRAVLJE: Slabo.

VAGA
LJUBAV: Partner će biti nezadovoljan zbog nagomilanih frustracija izazvanih životnim problemima. POSAO: Moguće je da imate administrativnih problema. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION
LJUBAV: Ni danas nećete imati sreće u ljubavi i trebaće vam dosta strpljenja ako ste već u vezi. POSAO: Moguće je da će se desiti nepoželjne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: unsplash.com

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike za izlazak i lako se zaljubiti, ali to verovatno neće biti velika ljubav. POSAO: Napravićete greške pri radu, a mogući su i tehnički problemi. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete imate probleme zbog kojih nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Bićete opterećeni obavezama dok će vam u isto vreme faliti energije. ZDRAVLJE: Bol u predelu leđa.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da ostvarite više zanimljivih poznanstava i da osvojite naklonost više osoba. POSAO: Sputani ste u ovoj sferi i zato ćete možda razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Upala sinusa.

Foto: unsplash.com

RIBE
LJUBAV: Konfuzna situacija. Razmišljaćete o više različitih osoba. POSAO: Mogući pravni problemi, zbog čega je bitno da poštujete sve zakone i propise pri radu. ZDRAVLJE: Gastritis.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija