• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Kreće RETROGRADNI Merkur - PREGOVORI nikad TEŽI! Device, Blizanci i Vodolije na UDARU, a evo zašto čekamo 21. FEBRUAR

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR! Kreće RETROGRADNI Merkur - PREGOVORI nikad TEŽI! Device, Blizanci i Vodolije na UDARU, a evo zašto čekamo 21. FEBRUAR

Podeli vest

Merkur, planeta logičkog rasuđivanja i komunikacije, kreće retrogradnim hodom 31. januara i tako će delovati do 21. februara, što će biti sasvim dovoljno vremena da zakomplikuje svakodnevne odnose i donese opšte nesporazume

OVAN

Posao – Mars u drugom polju unosi vam nervozu zbog novca, pa ćete ceo februar gledati kako da uvećate zaradu. Imajte u vidu da 31. januara kreće retrogradni Merkur koji će vam pomrsiti konce. Nikako nećete uspeti da se koncentrišete na ono što radite, a ozbiljne dogovore je najbolje da ostavite za drugu polovinu februara. Ne nasedajte na lažna obećanja.

Ljubav – Ulazak Venere u Vodoliju doneće vam ljubav iz prijateljstva. Neko koga posmatrate samo kao prijatelja pružiće vam šansu za ljubav. Sa druge strane, vama je u ovom periodu potrebna prijateljska podrška i to od jedne Vodolije možete da dobijete. Ukoliko ste u braku, očekujte konlikte, jer ćete radije želeti da provodite vreme sa prijateljima nego sa partnerom.

Zdravlje – Slabije.

 

BIK

Posao – Ulazak Venere u Vodoliju u feberuaru donosi vam dinamičan period na poslu. Imaćete više od jedne mogućnosti da promenite posao. Iako vam se promena čini loša, uvidećete da će to biti prava odluka. Imaćete saradnju sa Vodolijama i učestale sukobe sa autoritetom. Veoma ste tvrdoglavi zbog Marsa u vašem znaku i ne priznajete svoje greške. Očekuje vas kašnjenje novca zbog retrogradnog Merkura.

Ljubav – Retrogradni Merkur od 31. januara donosi vam povratak stare ljubavi. Pojaviće se neko sa kim imate nerazjašnjene odnose. Ukoliko imate stalnog partnera, odnos će biti opterećen poslom. Nemojte da krivite voljenu osobu za svoj neuspeh na poslu.

Zdravlje – Slabo.

Foto: pexels.com

Mesečni horoskop

BLIZANCI

Posao – Retrogradni Merkur koji kreće 31. januara će vam poremetiti planove! Dogovore koje budete pravili početkom februara će biti pogrešni. Vaša racionalnost će biti svedena na minimum, pa lako možete da se prevarite. Vodite računa šta potpisujete! Sa druge strane, ovo je odličan period za usavršavanje i putovanja. Na poslu sve vreme imate tajne neprijatelje koji vam rade iza leđa.

Ljubav - Planirate da otputujete sa partnerom. Ukoliko ste to već uraditi, to bi trebalo da donese poboljšanje vašeg odnosa. Zbog retrogradnog Merkura ćete biti neracionalni u komunikaciji sa osobama do kojih vam je stalo.

Zdravlje – Nervoza i stres.

 

RAK

Posao – Planete u osmom polju donose vam uvećanje zarade ili rešavanje pitanja nasledstva. Čuvajte se obećanja prijatelja i slušajte samo sebe. Ovo potpuno nova faza na poslu, ne samo u februaru mesecu, nego i tokom čitave godine. Vreme je da odbacite stare principe i naučite nešto novo o poslu koji radite. Tehnologija će imati veliki udeo u tome.

Ljubav – Sabirate račune iz prošlosti. Neko za koga ste mislili da vam je prijatelj, vam je otežao odnos sa osobom do koje vam je stalo. U ovom periodu saznaćete ko su vam pravi prijatelji. Moguć je početak romanse iz strasti ili sa razvedenom osobom.

Zdravlje – Solidno.

 

LAV

Posao - Krcato sedmo polje u Vodoliji donosi vam mnoštvo susreta i mogućnost sklapanja novog poslovnog partnerstva. Ukoliko sarađujete sa Bikovima imaćete problem da pronađete zajednički jezik. Nećete prihvatati bilo kakve savete o poslu i to će vam se na kraju "obiti o glavu".

Ljubav - Emotivni život vam je bitniji od posla. Međutim, osoba do koje vam je stalo je nervozna i ima dosta problema. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete osobu koja je potpuno drugačijeg temperamenta nego vi. To je neko ko je originalan, ali i neuhvatljiv.

Zdravlje - Osetljivo.

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao - Početak meseca sa retrogradnim Merkurom donosi vam otežanu situaciju na poslu. Niti ćete vi razumeti saradnike, niti oni vas. Ono što će vas nervirati jeste što nećete moći da se koncentrišete ni na jednu stvar, pa ćete posustajati sa svojim planovima. Odlagalaćete obaveze i bilo kakvi ozbiljni pregovori treba da sačakaju kraj februara.

Ljubav - Problemi koje imate na poslu često ćete prenositi na svoj ljubavni život. Parner će se truditi da vas razume, ali će biti otežana komuniakcija. Probajte da ne opterećujete partnera sa svojim poslom. Posao vam je u ovom periodu mnogo veći problem nego emotivni život.

Zdravlje - Slabije.

 

VAGA

Posao - Venera u petom polju ukazuje da posle dugo vremena, mesec februar dočekujete veselo! Raspoloženi ste i tu atmosferu nastojite da prenesete i na posao. Ono na šta treba da obratite pažnju su finansije, jer ovo neće biti mesec u kojem će se pare lepiti zas vas. Pravićete neracionalne troškove. Odložićete neko putovanje.

Ljubav - Bacili ste se u promet! Veoma ste otvoreni za ljubav i nova romansa je na pomolu. Flertovaćete i preko aplikacija za upoznavanje. Izazov vam je da imate nekog novog u svom životu. Verovatno ćete imati više kratkotrajnih veza.

Zdravlje - Dobro.

 

ŠKORPIJA

Posao - Vi ste na velikoj prekretnici. Promena vam je potrebna više nego ikada, iako to neće doneti olakšanje. Promena posla ili mesta življenja je sasvim izvesna u ovom periodu, ali to neće ići tako lako. U konfliktu ste sa samim sobom, pa ne znate šta je prava odluka. Porodica vam je veliki teret u ovom periodu.

Ljubav - Dopada vam se neko ko je na neki način nedostupan. Zbog toga su mogući ispadi i ljubomorne scene. Čuvajte se lažnih obećanja i osoba koje sebi daju previše slobode, a vama žele da je uskrate. Ukoliko ste u braku pred vama je kriza.

Zdravlje - Osetljivo.

 

Foto: pexels.com

STRELAC

Posao - Puno planeta u trećem polju donosi vam dinamičan mesec sa novim pregovorima. Dobro pazite šta potpisujete i kome poklanjate poverenje. Mars u Biku donosi vam nesporazume na radnom mestu. U svakom slučaju puno ćete raditi tokom februara i dobriti više od jedne poslovne ponude. Telefon če vam non-stop zvoniti!

Ljubav - Kako retrogradni Merkur kreće 31. januara, komunikacija sa voljenom osobom će biti teža. Očekujte pojavljivanje jedne osobe iz prošlosti. To je neko sa kim nemate jasan odnos i želeće da obnovite kontakt. Ukoliko ste u braku komunikacija će biti otežana.

Zdravlje - Obratite pažnju na ishranu.

 

JARAC

Posao - Retrogradni Merkur će vam pomrsiti konce na poslu i to nešto u vezi sa finansijama. Najbolje je da ne povlačite važne poteze na poslu. Ne nasedajte na laka obećanja o novcu. Finansije su vam prioritet, a planovi će se odlagati do kraja meseca. Kraj februara je znatno bolji za posao nego prva polivina meseca.

Ljubav - Imaćete neobična poznanstva tokom februara. Tu će biti jedna originalna Vodolija koja će vam pomrsiti konce, ali će vam biti teško da se razumete. Opet ste se zapetljali u posao i ništa ne primećujete zbog toga.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

VODOLIJA

Posao - Vama se toliko toga dešava, da ne znate gde ćete pre! Rastrzani ste i trošite energiju i na gluposti, ali treba da zapamtite da je ovo vreme promena. Rizikujući nešto što je stalno može da vas odvede u potpuno drugom pravcu. Imaćete utisak da vam je na svakom poslu tesno, jer prolazite kroz veliki ciklus promena.

Ljubav - Vi ste znak kod kojeg sve ide po sudbini! Odnos sa osobom do koje vam je stalo ići će tačno u onom pravcu u kojem je suđeno. Kod nekih pripadnika vašeg znaka će to doneti razvod, kod drugih više slobode. Rasejani ste i probajte da ne namećete krivicu osobama do kojih vam je stalo.

Zdravlje - Slabije.

 

RIBE

Posao - Naglašesno dvanaesto polje ukazuje da sve što vam trenutno deluje na jedan način, potpuno je drugačije. Ovo je mesec suočavanja sa najvećim strahovima i skrivenim neprijateljima na poslu. Imaćete probleme u komunikaciji i neke osobe će vam raditi iza leđa. Treba da sumnjate u iskrenost osoba koje vas okružuju.

Ljubav - Retrogradni Merkur 31. januara donosi vam trubulentan odnos sa partnerom. Imaćete utisak da osoba koju volite ne zna šta želi, jer će stalno menjati mišljenje. U vašem odnosu nedostajaće konkretan pravac. Javiće vam se i osoba iz prošlosti. Imate nejasan odnoa sa bivšim partnerom.

Zdravlje - Psihološki problemi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija