• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.01.2021

07:00

HOROSKOP ZA SREDU 27. JANUAR: OVOM ZNAKU će pasti PARE S NEBA, dok će stomačni problemi mučiti RIBE I ŠKORPIJU!

Horoskop

HOROSKOP ZA SREDU 27. JANUAR: OVOM ZNAKU će pasti PARE S NEBA, dok će stomačni problemi mučiti RIBE I ŠKORPIJU!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde poručuju...

OVAN
LJUBAV: Otvoreniji ste i prodorniji nego drugi, ali niste najspremniji za život u harmoniji s drugima. POSAO: Naići ćete na odobravanje nadređene osobe. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK
LJUBAV: Na pragu ste promene. Od vas zavisi kojih će dimenzija ta promena biti. POSAO: Možete očekivati izvesne probleme, pogotovo ako se bavite privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

BLIZANCI
LJUBAV: Treba da poradite na otvorenoj komunikaciji. Pogrešne pretpostavke bi mogle da vam pokvare priliku za ljubav. POSAO: Mogu vas brinuti izvesni finansijski problemi. ZDRAVLJE: Dobro.

RAK
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je izvan vaše lige i zbog toga nedostižan. POSAO: Konačno ćete uploviti u mirnije vode, nakon dužeg perioda nestabilnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

LAV
LJUBAV: U ovom periodu nećete sresti nikoga ko će vas osvojiti, jer ste nezainteresovani. POSAO: Uspeh u partnerskom poslu i svemu što podrazumeva dogovor. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Pokušajte da budete što realniji pri predstavljanju, da ne biste kasnije nekog razočarali. POSAO: Imaćete uvećan obim posla, a to će dovesti i do nekih problema i grešaka. ZDRAVLJE: Alergija.

VAGA
LJUBAV: Bićete pre svega zainteresovani za fizički kontakt s osobom koja vam se dopada. POSAO: Moguće je da ćete primiti nekakvu novčanu infuziju. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

ŠKORPION
LJUBAV: Ušli ste u povoljniji period kada je ljubav u pitanju. Imaćete više sreće u ljubavnom životu. POSAO: Bićete okupirani privatnim biznisom ili nekretninama. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRELAC
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko nov, koga ne poznajete dobro. POSAO: Trend u ovoj sferi je pozitivan, pogotovo ako se bavite javnim zanimanjem. ZDRAVLJE: Stabilno.

JARAC
LJUBAV: Privlačiće vas sve što ima veze s vašim korenima. Možda upoznate nekoga preko člana porodice. POSAO: Angažman u oblasti nekretnina i privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguća je tajna ljubav, a ako ste u vezi, tajne mogu da vam naprave problem. POSAO: Prepreke će vas naterati da napravite promene. Pravićete dugoročne planove. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

RIBE
LJUBAV: Bićete neiskreni prema partneru. Vaše tajne će biti otkrivene, što će ugroziti vezu. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i sreća u poslovima povezanim s medijima. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija