• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.02.2021

07:00

HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR! Ovaj znak čeka AFERA NA POSLU, Škorpijama stiže NEOČEKIVANI DOBITAK!

Horoskop

HOROSKOP ZA 5. FEBRUAR! Ovaj znak čeka AFERA NA POSLU, Škorpijama stiže NEOČEKIVANI DOBITAK!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti puni snažnih emocija, a one mogu biti i destruktivne. POSAO: Vaš entuzijazam će biti na visokom nivou. Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Srešćete nekoga ko će vas zainteresovati, ali s kim nije lako povezati se. Pošto nemate strpljenja, verovatno ćete odustati. POSAO: Blago pozitivne promene. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete očekivati da se sve odvija onako kako želite. POSAO: Bavićete se administracijom jer ćete imati problema, a vodite računa da ne napravite grešku pri radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

RAK

LJUBAV: Imaćete prilike i dopadaćete se mnogima, ali možda ne baš onoj osobi koju želite da osvojite. POSAO: Problem pri svakoj vrsti špekulisanja. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV

LJUBAV: Danas ćete biti donekle blokirani. Možda zbog toga što uopšte nećete naći vremena za ljubav. POSAO: Problemi za sve čiji posao podrazumeva samoizražavanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Dobar odnos sa partnerom, a ako ste sami, lako možete upoznati nekoga s kim ćete se dobro slagati. POSAO: Doživećete izvestan uspeh u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shutterstock

VAGA

LJUBAV: Danas nećete biti raspoloženi za ljubav jer ćete se suočiti sa brojnim problemima u drugim oblastima života. POSAO: Bićete preopterećeni obavezama. ZDRAVLJE: Osećaćete se iscrpljeno.

ŠKORPION

LJUBAV: Izgladićete neke nesporazume koji su nastali u prethodnom periodu, ali ne treba da imate prevelika očekivanja. POSAO: Moguće je da ćete imati sreće u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da sa nekim budete fizički intimni. Prilike za to će se same nametati. POSAO: Imaćete brojne problem u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Možda ćete morati da posetite lekara.

Foto: Shutterstock

JARAC

LJUBAV: I dalje se nalazite u donekle nepovoljnoj fazi iako nije tačno da nemate prilika za ljubav. POSAO: Vrlo povoljan dan, lako možete naći posao i uopšte uživaćete u radu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

VODOLIJA

LJUBAV: Povoljan dan za ljubav. Zvezde su vam naklonjene i pomoći će vam da ostvarite ono što želite u ovoj sferi. POSAO: Može se desiti da imate problema u sferi finansija. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Skloni ste tajnim ljubavima i aferama u ovom periodu, zbog toga i možete ostvariti samo nešto tog tipa. POSAO: Problemi u procesu rada, susrešćete se sa izazovom. ZDRAVLJE: Promenljivo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija