• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

13.02.2021

07:00

HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR - DEVICE i LAVOVE očekuju zdravstveni problemi, dok će OVI ZNAKOVI nizati poslovne uspehe!

Horoskop

HOROSKOP ZA 13. FEBRUAR - DEVICE i LAVOVE očekuju zdravstveni problemi, dok će OVI ZNAKOVI nizati poslovne uspehe!

Podeli vest

Saznajte šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Uživajte u ljubavi jer je sada vreme za to. Imaćete posebno dobre prilike. POSAO: Veći obim posla onima koji se bave visoko specijalizovanim zanimanjima. ZDRAVLJE: Kijavica.

BIK
LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, što će vam stvoriti neke prilike, ali ništa što bi vodilo u pravu vezu. POSAO: Desiće se manje promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Fasciniraće vas uspešne osobe ili će vas pak oduševiti uspeh osobe s kojom ste. POSAO: Moguć napredak u sferi finansija, ali i previše impulsivna ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Horoskop

RAK
LJUBAV: Više ćete se baviti razmišljanjem i meditacijom na temu ljubavi nego delanjem. POSAO: Uradićete dodatni posao ili dobiti priliku da radite na novom projektu. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV
LJUBAV: Neće vam faliti samopouzdanja, ali definitivno hoće spremnosti na kompromis. POSAO: Potpisaćete novi ugovor ili postići dogovor na planu posla. ZDRAVLJE: Povrede.

DEVICA
LJUBAV: Ako ste u dugoj vezi, moguće je da ćete nešto značajno objaviti u vezi s vašim ljubavnim životom. POSAO: Problemi u procesu rada ili s osobama s kojima radite. ZDRAVLJE: Bakterijska infekcija.

VAGA
LJUBAV: Zaljubićete se u nekoga s kim radite. POSAO: U ovom periodu bićete vrlo aktivni. Uspešno ćete se suočiti s brojnim obavezama, pa i problemima u procesu rada. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Pixabay

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, ali nećete uspeti da ostvarite ništa stabilno. POSAO: Bićete preterano samouvereni u špekulisanju, ali moguće je da će vam se rizik isplatiti. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC
LJUBAV: Bićete u prilici da provedete vreme s nekim ko vam se dopada. POSAO: Bićete skoncentrisani na upravljanje novcem i neku ne baš racionalnu kupovinu ili prodaju. ZDRAVLJE: Temperatura.

JARAC
LJUBAV: Ovo je vreme s dosta dešavanja i mnogo toga će izazvati nervozu i tenziju u odnosu, bez razloga. POSAO: Bićete skloni riziku i mogući su pravni problemi. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Prati vas sreća u smislu brojnih prilika koje se ukazuju. Moguće je da će vam se dopasti više osoba. POSAO: Mogući su problemi s nadređenima. ZDRAVLJE: Upala mišića.

RIBE
LJUBAV: Vaša maštovita priroda biće stimulisana događajima u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete očekivati promene. Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija