• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.02.2021

07:00

MESEČNI HOROSKOP ZA MART! Bikovi dobijaju posao PREKO VEZE, Vage upoznaju osobu koja NOSI UNIFORMU, a evo kome će se popraviti FINANSIJSKO STANJE

Horoskop

MESEČNI HOROSKOP ZA MART! Bikovi dobijaju posao PREKO VEZE, Vage upoznaju osobu koja NOSI UNIFORMU, a evo kome će se popraviti FINANSIJSKO STANJE

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u martu mesecu...

OVAN

Posao - Mars ulazi u Blizance, što znači da je mart mesec odličnih pregovora! Komunikacija sa ljudima iz okruženja će biti pojačana, a najvažnije je da vam stižu dobre vesti. Preko prijatelja ćete čuti za novu poslovnu ponudu koja može da vam bude isplativa. Očekuje vas više kraćih putovanja. Bićete otvoreniji u komunikaciji sa ljudima.

Ljubav - Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo ili susret tokom marta. Na mestu zatvorenog tipa imaćete susret sa osobom koja je pomalo tajnovita i misteriozna. Prijaju vam misteriozne osobe koje ne otkrivaju sve o sebi na “prvu loptu”.

Zdravlje - Odlično.

 

BIK

Posao - Venera u Ribama vam odgovara, pa će vam prijatelji učiniti neku uslugu u vezi sa poslom. Odnosno, lako možete da dobijete posao ili poziciju "preko veze! Ovo je mesec u kojem ćete više zaraditi nego u februaru. Bolji je momenat za sklapanje novog poslovnog partnerstva. Ribe će vam biti dobri saradnici, a Vodolije će vam podmetati "nogu".

Ljubav - Upoznaćete jednu ambicioznu osobu na poslu. Ukoliko ste u braku, konačno imate priliku da popravite odnos zbog finansija. Ukoliko ste slobodni, jedno prijateljstvo može lako da vam preraste u ljubav.

Zdravlje -Bolje.

Foto: pexels.com

Mesečni horoskop za mart

BLIZANCI

Posao - Mars ulazi u vaš znak, pa ćete biti od akcije i svaka vaša inicijativa će dobro doći. Konačno ćete uspeti da realizujete nešto na poslu što čekate već mesec dana. Konačno ćete se pokrenuti u svakom pogledu. Mesec mart će biti dinamičan na poslu, a uz to ćete pokazati svoje potencijale u punom sjaju.

Ljubav - Ukoliko ste slobodni, bacićete oko na osobu sa kojom sarađujete na poslu. To bi mogla da bude jedna Riba. Ukoliko ste u braku ili vezi, odnos će biti bolji nego u februaru. Ovo je odlična prilika za zajedničko putovanje.

Zdravlje - Manjak energije.

 

RAK

Posao - Mars ulazi u Blizance, pa će vaše šanse na poslu biti bolje. Iako će vam sve delovati tajnovito u odnosu sa saradnicima, jedan Blizanac će vas iznenaditi početkom meseca. Mesec mart je odličan za saradnju sa inostranim firmama, ali i za finansije.

Ljubav - Bićete veoma tajnoviti kada su osećanja u pitanju. Imaćete zanimljive susrete sa jednom komunikativnom osobom koja će vas oduševiti svojim pogledom na svet. Ukoliko ste u vezi, idealan je mesec za putovanja. Takođe, imaćete susret sa osobom koja sa puta.

Zdravlje - Bolje.

Foto: pexels.com

LAV

Posao - Sunce ulazi u osmo polje, pa je pred vama mesec u kojem ćete moći da profitirate. Odličan je period za sponzorstva i rešavanje nasledstva. Bavite se nekim stvarima na poslu koje nisu rešene iz prošlosti i to vas dodatno opterećuje. Mars ulazi u Blizance, pa ćete osetiti povratak energije koja vam je nedostajala.

Ljubav - Ulazite u bolji period za emocije. Preko interneta i aplikacija za upoznavanje imaćete susret sa osobom koja će vam biti zanimljiva. Jedno što je problem jeste što će to verovatno btii kratkotrajno.

Zdravlje - Bolje.

 

DEVICA

Posao - Mars ulazi z Blizance, što će vam doneti učestale rasprave na poslu i to oko metoda vašeg rada. Neko će se truditi da omalovažava vaš rad, a imaćete minimun strpljenja. Probajte da ne terate inat iako ćete imati probleme sa nadređenima. Jedna Vodolija će vam ponudu poslovnu saradnju.

Ljubav - U ovom peirodu ste sloni idealizacijama, pa ne želite jasno da sagledate osobe koje volite. Ista stvar je i sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, imaćete poznanstvo koje će vam delovati magično, ali će istina biti potpuno drugačija. Čuvajte se zabluda i lažnih obećanja.

Zdravlje - Bolje.

 

VAGA

Posao - Venera u Ribama donosi vam mesec u kojem ćete biti okupirani poslom. Takođe, od Ribe možete da očekujete novu poslovnu ponudu. Nije isključeno da čete dobiti priliku da radite nešto kreativnije. Promenićete neke navike na poslu i to će biti pravo osveženje za vas. Usvajate bolje radne navike.

Ljubav - Stiže zanimljiv period za ljubav. Iako ćete biti okupirani poslom, flertovaćete sa najmanje dve osobe. Jedan Blizanac i Vodolija će vam zapsati za oko. Imaćete više susreta na mestima javnog tipa. Ukoliko ste u braku, razmišljaćete o proširenju porodice. Moguće poznanstvo sa nekim ko nosi uniformu.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

ŠKORPIJA

Posao - Planete rade za vas, pa možete da očekuje uspešan period na poslu. Lako ćete završavati obaveze, a verovatno ćete raditi dva projektka odjednom. Imaćete više kontakata i komuniakcije sa saradnicima. Odličan period ukoliko se bavite marketingom.

Ljubav - Konačno bolji period za ljubav. Jedna osoba će vas obradovati romantičnim gestom. Pred vama je mesec u kojem imate sve šanse da se zaljubite. Odgovaraju vam Ribe. Očekuju vas brojni pozivi za druženja.

Zdravlje - Dobro.

 

STRELAC

Posao – Sunce i Venera u Ribama donose vam dinamičan period na poslu. Ovo je prilika da napredujete u karijeri. Vaše mišljenje će biti na ceni, ali ćete imati i periode u kojima će neko kritikovati vaš rad. Bićete autoritativni prema kolegama i to će pomalo biti čudno. Imate potrebu da delujete jače u odnosu na druge ljude.

Ljubav – Jedna osoba koja vam se dopada će pokušati da vam naređuje kako da vodite svoj život. To će biti pogrešna taktika i zbog toga ćete olako ulaziti u rasprave. U igri će biti jedan Blizanac, Vodolija, ali i Ribe.

Zdravlje – Više odmarajte.

 

JARAC

Posao – Merkur ide napred, pa će situacija na poslu biti bolja. Mesec koji je pred vama je odličan za pregovore. Više ćete ćete komunicirati i sada je bolji period za potpisivanje ugovora. Vaša moć ubeđivanja biće velika. Očekujte dobre vesti i pozitivne ishode pregovora. Moguće je više kraćih putovanja. Mars će vam biti dinamičniji nego februar.

Ljubav – Venera u trećem polju donosi vam više dopisivanja. Flertovaćete preko poruka. Iznenadićete se pozivima nekih osoba koje će želeti otvoreno da vam kažu kako se osećaju. Pozitivan mesec za nova poznanstva i to preko aplikacija za upoznavanje.

Zdravlje – Bolje.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao - Mesec mart je odličan za finansije! Posredstvom Riba možete da zradite dodatni novac. Mars ulazi u Blizance, pa ćete imati znatno više energije i biti raspoloženi za svaku inicijativu. Rešićete neke probelme koji su vas opterećivali, pa ćete biti fokusirani i staloženiji. Polako ali sigurno, menjate svoj život iz korena.

Ljubav – Počeli ste da tražite garancije u ljubavi. To nije tako dobro, jer i sami znate da ih nema. Veoma ste osetljivi i u čudnoj fazi pod uticajem Saturna. Partneru je svakako teško da vas razume. Prolazite kroz ciklus promena koji itekako utiče na vaše rasoloženje.

Zdravlje – Osetljvo.

 

RIBE

Posao – Došlo je vaših pet minuta! Sunce i Venera obasjavaju vaš znak, pa ste raspoloženi i uspešni u svemu što radite. Na poslu vas očekuje pozitivan preokret, a moguće je i napredovanje. Mars u Blizancima doneće vam povremene sukobe sa autoritetom jer ćete teško tolerisati nametanje drugih šta treba da radite. Bićete ambiciozni i istrajni.

Ljubav – Na emotivnom planu je i dalje nestabilna situacija, iako ste vi u boljoj fazi. Imaćete više od jedne ponuda za novu romansu i ta pažnja će vam prijati. Neko će biti uporan da vas osvoji, pa je moguće neplanirano zaljubljivanje! Bićete mamac za osobe suprotnog pola.

Zdravlje – Bolje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija