• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.02.2021

07:00

HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR - BLIZANCI ne očekujte previše od partnera, ŠKORPIJE  pazite na zdravlje, a evo koji znaci će PROMENITI posao!

Horoskop

HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR - BLIZANCI ne očekujte previše od partnera, ŠKORPIJE pazite na zdravlje, a evo koji znaci će PROMENITI posao!

Podeli vest

Evo šta vam zvezde danas poručuju...

OVAN
LJUBAV: Situacija će biti nestabilna na planu ljubavi, pre svega zbog vaše nervoze i želje da budete slobodni. POSAO: Moguć raskid ugovora ili problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nesanica.

BIK
LJUBAV: Provešćete vreme u društvu privlačnih osoba i možda ćete se zaljubiti u neku od njih. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija zbog impulsivnog ulaganja. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zbunjeni zbog svojih osećanja i donekle nezadovoljni jer ćete imati prevelika očekivanja. POSAO: Prilike će se same nuditi, a to će uneti nemir. ZDRAVLJE: Povrede.

Foto: Pixabay

Horoskop

RAK
LJUBAV: Neće biti šanse da napravite neki bitan pomak ako ste sami. POSAO: Problemi onima koji se bave transportom, logistikom uopšte i administracijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Tenzija i nestabilnost u odnosu, pre svega, zbog partnerovog egoizma. POSAO: Želećete da se osamostalite jer vam je dosta sukoba kojima ste izloženi kad radite za druge. ZDRAVLJE: Solidno.

DEVICA
LJUBAV: Lako možete naći ljubav jer ćete se prolepšati. Od danas ćete imati i više volje i prilika da izlazite. POSAO: Bićete umetnički i uopšte kreativno inspirisani ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA
LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite ili koga znate preko posla. POSAO: Uspeh onima koji se bave kreativnim zanimanjima, negom i lepotom. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Pixabay

Horoskop

ŠKORPION
LJUBAV: Družićete se i to je najbolje čemu možete da se nadate. Nećete uspeti da nađete ljubav, barem ne trajnu. POSAO: Mogući problemi u vezi s nekretninama. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na zdravlje.

STRELAC
LJUBAV: Nećete imati prilike za ljubav, zbog čega ćete biti frustrirani, ali najbolje je da jednostavno sačekate bolje vreme. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Migrena.

JARAC
LJUBAV: Srešćete više zanimljivih osoba, ali će vam biti jasno da nijedna od njih nije zainteresovana za ozbiljnu vezu. POSAO: Situacija na poslu će biti zadovoljavajuća. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Pixabay

Horoskop

VODOLIJA
LJUBAV: Nećete biti toliko raspoloženi za ljubav koliko za druženje, zbog toga ne očekujte da se desi nešto značajno. POSAO: Društvene veze će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RIBE
LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi, flertovaćete i imati sreće u ljubavi. POSAO: Moguća selidba kancelarije i veće promene, pogotovo ako imate sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija