• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2021

07:00

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. MARTA! Ovnovi se ZALJUBLJUJU, Vagama PREOKRET na POSLU, a evo koji znak će DOBITI POVIŠICU

Horoskop

NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 22. DO 29. MARTA! Ovnovi se ZALJUBLJUJU, Vagama PREOKRET na POSLU, a evo koji znak će DOBITI POVIŠICU

Podeli vest

Saznajte šta vam poručuju zvezde u narednoj nedelji...

OVAN

Posao - Zbog Marsa u trećem polju imate potrebu da provocirate saradnike pojedinim komentarima, zbog čega često ulazite u rasprave. Merkur u dvanaestoom polju ukazuje da stvari na poslu uopšte nisu onakve kakve vam se čine. Nije isključeno da ćete saznati poverljive informacije koje vam neće odgovarati.

Ljubav - Sunce i Venera u vašem znaku donose vam ljubav! Nije isključeno da ćete se zaljubiti kao nikada do sada! Jedna atraktivna osoba će privući vašu pažnju. Bićete veoma raspoloženi za flert. Pravi ste mamac za osobe suprotnog pola!

Zdravlje - Odlično.

 

BIK

Posao - Venera ulzai u Ovna, pa će situacija na poslu biti nejasna. Očekujte neočekivano. Koliko god mislili da možete da predvidite rasplet događaja na radnom mestu, verujte da će vas jedan Ovan iznenaditi. Čuvajte se tajnih neprijatelja na poslu.

Ljubav - U ljubavi ste tajnoviti i skloni aferama. Moguće je da vam se dopada neko ko nije sasvim iskren prema vama. Emotivno ste zatvoreni i mnogo toga krijete od drugih.

Zdravlje - Muči vas nesanica i psihički problemi.

 

BLIZANCI

Posao - Merkur i Ribama i Mars u vašem znaku donose vam konflikte na poslu. Bićete tvrdoglavi i bezobzirni prema osobama koje imaju drugačije mišljenje nego vi. Najbolje je da ne terate po svome, jer ćete na posletku shvatiti da niste bili u pravu. Ne poštujete bilo kakav autoritet.

Ljubav - Konačno vam se popravlja odnos sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, imaćete zanimljivo poznanstvo sa nekim ko dolazi sa putovanja. Prijaju vam Vodolije, a nerviraju vas Ovnovi i Ribe.

Zdravlje - Trošite bespotrebno energiju na rasprave.

Foto: pexels.com

Nedeljni horoskop

RAK

Posao - Mars u Blizancima odlaže vam planove na poslu. Imate tajne neprijatelje i mnogo toga nije onako kako vam deluje da jeste. Očekujte ubrzan tempo i prekovremeni rad u narednoj nedelji. Jedan Ovan će vas redovno provocirati da vaš rad nije baš najbolji.

Ljubav - Mešate poslovno i privatno, pa lako možete da se zaljubite na poslu. Jedna ambiciozna osoba će vam zapasti za oko. Verovatno će to biti kratkotrajni flert koji će vam prijati.

Zdravlje - Slabije.

 

LAV

Posao - Sunce i Venera u Ovnu donose vam lep period u kojem ćete napredovati u svakom pogledu. Stižu vam dobre vesti u vezi sa poslom, ali i jedna ponuda iz inostranstva. Očekuje vas saradnja sa inostranim firmama. Takođe, trebalo bi da imate jedan put koji će vam otvoriti mnoga vrata.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam buđenje strasti. Neko će se potruditi da vas osvoji, pa lako možete da se zaljubite. Ovnovi će vam biti privlačni. Ukoliko ste u vezi, promenite ambijet i otputujte barem na kraće vreme.

Zdravlje - Odlično.

Foto: pexels.com

DEVICA

Posao - Zbog Merkura u Ribama previše sanjarite, pa ne vidite dobro činjenice. Zbog toga ste zaboravni i slabo koncentrisani na posao. Vodite računa da vas neko ne prevari. Skloni ste da poverujete raznim obećanjima osoba sa kojima sarađujete. Imaćete neobične susrete tokom nedelje.

Ljubav - U fazi ste kada pravite iluzije o osobama koje vam se dopadaju. Zbog toga možete lako da upadnete u zamku usled sopstvenih iluzija. Ukoliko ste slobodni, imaćete susret sa osobom koja se bavi nekom umetnošću ili muzikom.

Zdravlje - Sklonost virusima i alergijama.

 

VAGA

Posao - Sunce i Venera u Ovnovu donose vam preokret na svim poljima u narednoj nedelji. Ukoliko ste mislili da će nedelja biti mirna, grdno se varate. Imaćete puno obaveza i pripremite se za iznenadne događaje. Moraćete brzo da reagujete i nema ništa od odmaranja.

Ljubav - Venera u Ovnu donosi vam flert sa više osoba. Bacili ste se u promet i otvoreni ste i za prolazne avanture. Izlazite iz mirnije faze i ulazite u period kada lako možete da se zaljubite.

Zdravlje - Glavobolje.

 

ŠKORPIJA

Posao  - Sunce i Venera u Ovnu donose vam uspešnu nedelju na poslu. Bićete bolje organizovani, a dobićete i novu ponudu za saradnju. Menjate radne navike na bolje, pa ćete imati sasvim dovoljno vremena za sve obaveze. Ovan će vam biti odlična podrška, ali i jedan Blizanac.

Ljubav - Ljubav može da vam se dogodi na poslu. U najmanju ruku ćete preko posla upoznati jednu atraktivnu osobu koja će vam se dopasti. Flerotvaćete na radnom mestu i to će vam biti zanimljivo.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Pixabay

STRELAC

Posao - Ulazak Sunca i Venere u Ovna donosi vam uspešan period na poslu. Bićete veoma kreativni i popularni na radnom mestu. Ovo je prilika da unapredite poslovanje. Jedan Ovan će vam btii snažna podrška. Zbog Marsa u Blizancima često ćete imati potrebu da branite svoj način rada, ali to je prolazna faza.

Ljubav - Vreme je za zaljubljivanje! Ukoliko niste u vezi, jedna osoba će se potruditi da vas osvoji. Na mestu javnog tipa imaćete susret sa osobom koja će vam pomeriti tlo pod nogama!

Zdravlje - Poboljšanje.

 

JARAC

Posao - Venera u četvrtom polju donosi vam dosta rada od kuće. Jedno je sigurno, poslovnih obaveza ćete imati i van radnog vremena i to će vam remetiti mir. Razmišljate o samostalnom biznisu. Budite strpljivi.

Ljubav - Povučeniji ste kada su osećanja u pitanju. Neko ko je veoma direktan u svojim namerama želi da vas osvoji, ali vama je to napadno i brzo. Razmislite šta želite od osobe koja vam se dopada.

Zdravlje - Slabije.

Foto: pexels.com

VODOLIJA

Posao – Ulazak Sunca i Venere u Ovna donosi vam nedelju sa dobrim vestima i pregovorima. Očekujte pojačanu komunikaciju. U prilici ste da ubedite druge u svoje stavove. Konačno imate više energije da se nosite sa svekodnevnim obavezama, iako vas Saturn u vašem znaku menja i povremeno uspovara realizaciju planova.

Ljubav – Počećete intenzivno da se dopisujete sa osobom vatrenog znaka. To će biti emotivno i strastveno i neko će zaista uspeti da vas osvoji lepim rečima. Prihvatite poziv za ljubavni sastanak.

Zdravlje – Dobro.

 

RIBE

Posao – Ulazak planeta u Ovna donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Jedno je sigurno, a to je da ovaj period treba da iskoristite kako biste dobili više novca na poslu. Sada je momenat da tražite bolje plaćen posao, a jedan Ovan će vam to i omogućiti. Imaćete dobru saradnju sa Ovnovima, Lavovima i Bikovima. Prepereke će vam stvarati Blizanci. Osećate neko prolazno nezadovoljstvo pod uticajem Marsa iz Blizanaca.

Ljubav – Osoba do koje vam je stalo vam je plasirala neke laži za koje ćete sigurno saznati. Zbog toga ćete imati učestalije konflikte. U ovom periodu niste spremni da prećutite bilo kakve probleme, pa ćete vi i biti glavni inicijator rasprava. Čuvajte se prevara i osoba koje vam jedno pričaju, a drugo rade.

Zdravlje – Dobro.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija